Vedete din Romania

#doliu Mihaela Radulescu #vedete intern #showbiz #mihaela radulescu

Doliu in familia Mihaelei Radulescu

La doar un an si jumatate dupa ce membrii familiei Mihaelei Radulescu l-au condus pe tatal vedetei pe ultimul drum, o alta tragedie a avut loc de curand!

Socrul fratelui Mihaelei Radulescu s-a stins din viata. Cumnata vedetei Pro TV, Anca Radulescu, una dintre cele mai bune prietene ale divei de la Monaco, dar si make-up artistul acesteia, a postat un mesaj tulburator pe Facebook.

“Tata s-a dus intr-o lume mai buna. Si vreau sa cred ca acum incepe pentru el linistea, odihna si timpul pentru a avea deplin grija de mine, asa cum a avut mereu. Multumesc pentru tot, tata. Te las cu ingerii, in inima mea vei fi vesnic viu. Te iubesc”, a scris Anca Radulescu pe o retea de socializare.

Vedeta Pro TV este alaturi de cumnata sa, mai ales ca-i intelege suferinta, dupa ce a trecut prin aceeasi situatie in vara lui 2014.

“Tatal meu a murit cu mine de mana. N-a mai murit pana acum langa mine nimeni, nimeni. A fost un moment care m-a afectat foarte mult si care continua sa ma urmareasca pentru ca a fost o trecere foarte rapida de la tatal meu cel sportiv si bine facut la un om redus la 45 de kg, macinat de un cancer generalizat, care s-a stins tinandu-ma de mana. Mai mult, stiind ca eu sunt stanca in familia mea, a trebuit sa fiu asa si pentru ceilalti, pentru mama si fratele meu, care e mult mai sensibil decat mine. M-am trezit iar in situatia de a fi cea care ii mobilizeaza pe toti, care trece mai usor peste moment, chiar daca ma doare tare”, a declarat Mihaela Radulescu pentru revista Elle, in urma cu ceva timp.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare