Vedete din Romania

#emisiuni #dj #profm #lala band #pariu cu viata #LaLa Nation #vlad #Dorin

Dorian si Vlad din “Pariu cu viata” devin DJ-i ProFM

Cu doua saptamani inainte sa sarbatoreasca 20 de ani de existenta. ProFM marcheaza momentul aniversar in stil original, cu o noua emisiune, lansata de DJ GreeG, impreuna cu Dorian si Vlad, doi dintre protagonistii serialului “Pariu cu viata”. Cei trei vor prezenta “LaLa Nation”, a carei prima editie va fi difuzata sambata, 30 martie de la ora 18:00.

“Ma bucur sa ma reintalnesc cu Dorian si Vlad, pe care i-am avut pana acum invitati la ProFM. Incepand de sambata, 30 martie, fiti numai urechi pentru ca va pregatim multe surprize, informatii, dar si invitati pe parcursul a cate doua ore de emisie”, spune GreeG, care le asteapta si pe partenerele lui Dorian si Vlad, pentru a afla cat mai multe amanunte despre scenele incitante care urmeaza in serial.

LaLa Band nu se rezuma doar la concerte si filmari pentru ‘Pariu cu viata’, asa ca am invadat si ProFM-ul”, povesteste Vlad, interpretul personajului cu acelasi nume din “Pariu cu viata”.

Dorian il completeaza: “Toata lumea spune ca vorbesc foarte mult, asa ca asteptam cu nerabdare o astfel de ocazie pentru a valorifica acest . Ma bucur ca facem emisiunea LaLa Nation impreuna cu GreeG, care ne va fi astfel si profesor si ne va invata din tainele radioului si ale butoanelor la ProFM”, a spus tanarul artist.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului