Vedete din Romania

#Ioan Gyuri Pascu moarte suspecta #Ioan Gyuri Pascu deces #ioan gyuri pascu

Dosar de moarte suspecta in cazul lui Ioan Gyuri Pascu

Politistii de la Serviciul Omoruri si procurorii bucuresteni au cerut documente de la Serviciul de Ambulanta Buicuresti-Ilfov, pentru a lamuri daca exista vreo procedura care a fost incalcata de medicii care au intervenit in cazul artistului Ioan Gyuri Pascu. Criminalistii au deschis un dosar de moarte suspecta.


Dosarul de moarte suspecta a fost deschis imediat dupa decesul artistului, potrivit procedurii. Procurorii au cerut fisa de interventie si alte acte medicale de la Ambulanta Bucuresti-Ilfov si de la Institutul de Medicina Legala, urmand ca dupa ce analizeaza documentele solicitate sa fie audiate mai multe persoane, au declarat surse judiciare pentru Mediafax.

Medicul care a intervenit initial in cazul artistului Ioan Gyuri Pascu nu a avut cu el intregul echipament si nu a putut face dovada consimtamantului pacientului pentru refuzul de transport la spital, conducerea Ambulantei solicitand sanctionarea disciplinara, potrivit medicului Alis Grasu. Intrebata daca medicul ar fi trebuit sa-i faca o electrocardiograma lui Ioan Gyuri Pascu, Alis Grasu a precizat ca ea ar fi facut o electrocardiograma, dar ca este “mai exagerata ca alti medici”.

Totodata, medicul nu a putut face dovada consimtamantului pacientului pentru refuzul de transport la spital.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului