Vedete din Romania

#actor v # declaratii controversate # dragos bucur pro tv #dragos bucur

Dragos Bucur a starnit o adevarata revolta pe internet! Actorul Adi Vasluianu si Lucian Mandruta ii dau replici dure

Dragos Bucur, actor si vedeta a emisiunii Visuri la cheie a starnit o adevarata revolta dupa ce ieri a postat pe pagina personala de Facebook un mesaj controversat.

Mesajul acestuia nu a trecut cu vederea. Nici nu avea cum, avand in vedere ca actorul este apreciat si urmarit de multa lume, care de ieri a ramas cu un gust amar.

In mesajul postat pe Facebook Dragos Bucur a dezvaluit ca nu poarta masca si ca nu se va vaccina.

"In cazul in care nu aveati pe cine sa injurati: nu ma vaccinez si nu port masca", este postarea care a starnit multe controverse. 

Dragos Bucur a postat acest mesaj in plina pandemie de coronavirus, desi a fost chiar el infectat in septembrie 2020 si sufera de 19 ani de o forma destul de grava de diabet.

Chiar el povestea pe blogul personal ca isi testeaza glicemia de cateva ori pe zi si ca pentru o perioada a purtat pompa cu insulina, insa a renuntat la aceasta din motive profesionale, deoarece ii era greu sa filmeze cu ea. 

Bineinteles ca reactiile internautilor nu s-au lasat asteptate: „Nu inteleg de ce trebuie sa faci propaganda? Mare dezamagire…“,  „Prima parte e alegerea ta, a doua e o incalcare a legii. Putin stupid. Chiar, centura porti?“, „Eu voi da report acestei postari. Este inadmisibil ce faceti aici. Sa va fie rusine!“, „Eu port masca. Am avut Covid, ca am luat de la fraieri care nu poarta si tusesc pe unde apuca fara sa puna mana la gura, sau pun mana la gura si pe urma ating orice in jurul lor“, „Nu ai fi singura dezamagire… Ma refer la oameni de la care as fi avut pretentii.“,  „Dragos Bucur, ai pus cheie la visuri“, sunt doar cateva dintre cele peste 3.000 de comentarii de la postarea lui Dragos Bucur.

Dupa cateva ore de la postarea initiala, Dragos Bucur a mai facut o postare pentru a clarifica de a scris prima postare, actorul afirmand ca, in prezent, oamenilor le este frica sa spuna ce gandesc de teama ca vor fi linsati.

Este prima oara cand sunt injurat la o scara atat de mare si sunt dator sa raspund atat injuraturilor cat si incurajarilor.

Cativa prieteni m-au sunat sa ma intrebe de ce nu tac, de ce a trebuit sa spun ce gandesc. Ei bine, aceasta intrebare este raspunsul la ea insasi. Am spus ce gandesc pentru ca oamenii au ajuns (iar) sa aleaga varianta in care tac si pastreaza pentru ei si familiile lor ceea ce cred, de teama ca nu cumva sa fie linsati public si ostracizati si sa nu isi piarda locurile de munca, prietenii, relatiile si sursele de venit. Acesta este un rezultat bine cunoscut obtinut cu mijloace noi.

Mi-a fost teama de reactia pe care impartasirea parerilor mele ar putea sa o nasca, apoi mi-a fost rusine de aceasta teama si de gandul meschin ca “E mai bine tac decat sa spun ce cred”. Cum de obicei aleg sa fac exact lucrurile de care imi e cel mai frica, asta am facut si acum.

Celor ce aleg sa injure si sa atace ii sfatuiesc sa se gandeasca la faptul ca in curand s-ar putea sa fie ei cei care nu vor mai avea libertatea de a exprima (sau chiar ataca) nici o idee sau o parere. Cred ca ne apropiem de acel moment si nu vreau sa particip la crearea lui.

Nu sustin ca decizia de a nu ma vaccina este cea corecta, dar sustin si apar libertatea de a lua singur aceasta decizie. Nu incurajez pe nimeni sa nu poarte masca, dar nu sunt de acord cu aceasta ordonanta militara si consider ca traiesc intr-o societate in care inca am voie sa nu fiu de acord cu guvernul si cu deciziile lui si sa imi exprim public acest dezacord.” , a scris actorul in cea de-a doua postare.

Lucian Mandruta a fost, de asemenea, dezamagit de atitudinea actorului si l-a facut ignorant, condamnand atitudinea acestuia in fata virusului.

“A scris Bucur un fel de explicatie si am si eu una pentru el.

Draga Dragos Bucur: Nu te mai face ca nu intelegi!

N-are nimeni nimic cu tine ca nu vrei sa te vaccinezi.

N-are nimeni nimic cu tine ca ai o opinie despre o ordonanta militara. Aia cu masca.

Avem insa o asteptare de la unii care traiesc, ca mine si ca tine, din exploatarea imaginii lor publice.

Aceea este de a propune modele de comportament care sa ajute societatea. Sa o apere. Sa ii fie mai bine.

Matale ne povestesti cu mandrie ca nu ai de gand sa respecti legea. O lege data ca sa apere alti oameni.

Ce urmeaza? O sa treci pe rosu, pentru ca e impotriva libertatii personale sa opresti masina la stop, ca toata lumea?

Nimeni nu te roaga sa iti pui masca pentru a iti reduce la tacere opiniile, Dragos Bucur.

Masca o porti ca sa nu scoti din gura, pe langa ele, si saliva.

Saliva cu virusi care pot imbolnavi pe altii.

Daca nu ai inteles acest lucru simplu poti ruga pe cineva sa iti explice.

Dar nu incerca sa ne vinzi imaginea eroului care lupta pentru libertatea de opinie

Esti doar un ignorant care crede in libertatea de a imprastia in jur scuipat. Mai fin, dar scuipat.

Te miri acum ca altii fac acelasi lucru inspre tine?

Pai prima flegma a fost a ta!”, a scris Lucian Mandruta pe Facebook.

Si actorul Andi Vasluianu a transmis un mesaj, ca replica pentru mesajul postat de Dragos Bucur. "De astazi o sa fie mai greu pentru mine pe strada, noroc ca port masca", a scris Andi Vasluianu pe Facebbok.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare