Vedete din Romania

#dragos bucur visuri la cheie #coronavirus #dragos bucur # visuri la cheie

Dragos Bucur, infectat cu noul coronavirus! Filmarile emisiunii “Visuri la cheie”, suspendate

Prezentatorul emisiunii “Visuri la cheie”, actorul Dragos Bucur s-a infectat cu noul coronavirus. Din acest motiv PRO TV a oprit filmarile si a bagat toata echipa in carantina.

 

Actorul Dragos Bucur, in varsta de 43 de ani, sufera de diabet. Acesta a fost diagnosticat cu crunta boala in 2002, cand avea doar 25 de ani.  

“Am facut o forma usoara a bolii, ca o gripa. Acum sunt impreuna cu familia si ne simtim bine. Sper ca toate rezultatele colegilor sa fie bune si evident ca astept reluarea filmarilor la Visuri la Cheie. A fost un sezon plin de emotie si mi-as fi dorit evident sa nu fie necesara acesta intrerupere, dar sunt convins ca vom trece extrem de repede si peste aceasta situatie. Mai avem de filmat, dar publicul nostru poate urmari ca si pana acum Visuri la cheie in fiecare miercuri la PRO TV.”, a declarat Dragos Bucur, potrivit stirileprotv.ro.

Din fericire starea de sanatate a actorului, dar si a familiei sale este buna.  

Toate persoanele care au intrat in contact direct cu el au fost contactate si sunt in procedura de testare, iar filmarile au fost oprite temporar pana la aflarea urmatoarelor vesti. Producatorii au decis ca toata echipa de productie, dar si arhitectii si designerii sa intre in autoziolare pana la aflarea rezultatelor testelor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare