Vedete din Romania

#dragos dolanescu #ionut dolanescu #proces

Dragos si Ionut Dolanescu se infrunta la tribunal

Fratiii Dolanescu continua la tribunal disputa legata de impartirea averii mostenite de la tatal lor. In total, cei doi au de imparit bunuri in valoare de cinci milioane de euro.

Dragos sustine ca fratele sau, Ionut, vrea sa induca in eroare opinia publica cu privire la impartirea caselor si bunurilor lasate in urma de regretatul Ion Dolanescu .

"Ionut si-a pus avocatul sa spuna ca este de acord sa-mi dea jumatate din avere, insa actul pe care l-a depus in instanta il contrazice. Dupa cum se poate constata, el imi da doar un sfert. El vrea sa pastreze casa din Bucuresti, estimata la doua milioane de euro si mie vrea sa-mi dea casa de la Sinaia, care valoreaza de zece ori mai putin", a declarat Dragos, pentru Click!

Motivul conflictului dintre frati este, conform lui Dragos, faptul ca Ionut nu respecta memoria tatalui lor. 

"Eu, la inceput, nu am vrut nimic, decat ceva simbolic, pentru copiii mei, sa aiba amintire de la bunicul lor. Dar am pus conditia sa nu aud nici o vorba nepotrivita la adresa tatalui meu. La scurt timp dupa inmormantare am auzit ca Ionut vorbea foarte urat despre el, asa cum a facut si cand era in viata, pentru ca tata mereu se plangea de el", a mai spus Dragos.

Ionut invoca in apararea lui faptul ca Dragos ar fi vandut doua tablouri cu valoare sentimentala, pe care le-a luat din casa parinteasca si ca acesta a refuzat sa participe la parastasele in cinstea tatalui.

"A luat din casa tot ce a dorit el, dar s-a dus la licitatie si a vandut doua tablouri, de Luchian si Grigorescu. Tot ce va decide instanta ca imi va reveni de la tatal meu voi pastra, pentru mine si copiii mei. Ceea ce face Dragos este rusinos si nu aduce nici un fel de cinste numelui Dolanescu. L-am invitat la toate parastasele, dar nu a vrut sa vina, nu l-a interesat", a declarat Ionut.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare