Vedete din Romania

#drama Cristi Nistor #Cristi Nistor #vedete intern #vocea romaniei #showbiz #loredana

DRAMA Finalist de la "Vocea Romaniei": "N-am unde sa stau. N-am mancat de trei zile"

Cristi Nistor, fost finalist la "Vocea Romaniei",  trece printr-o situatie dramatica. Fostul concurent din echipa Loredanei a lansat un apel disperat pe Facebook, marturisind ca a ajuns la capatul puterilor.

Cristi Nistor este cunoscut publicului in special datorita piesei "Coji de portocale", pe care a lansat-o in urma cu 10 ani cu Simona Nae. Artistul spune ca nu mai are nici un ban, ca nu are unde sa stea si nici ce sa manance. Cantaretul nu a mai reusit in ultimii doi ani sa scoata vreun profit din muzica. Cu toate astea, nu si-a pierdut speranta si isi doreste sa termine o noua piesa, care poate il va ajuta, scrie click.ro.

"Din pacate, incepand de azi, sunt inca un artist care ajunge in strada! Da, asta e viata, nu mai pot sa stau unde stau si nici nu am unde sa ma duc. Va voi marturisi niste lucruri care poate va vor soca. Nu am niciun leu in buzunar, nu am mancat de cateva zile, nu produc bani de 2 ani. De doi ani traiesc din mila unor oameni si nici familia nu poate sa faca nimic pentru mine, fiind ingropata la randu-i in datorii.

Am avut 3 sau 4 cantari in ultimii 2 ani. Am poprire pe toate conturile bancare pentru aproximativ 3.000 de lei. Nu mi-am cumparat haine de 2 ani. Mi-am pierdut telefonul acum 8 zile si bineinteles ca nu am bani sa-mi cumpar altul. De aceea nici nu am putut sa va mai ofer filmari noi de la studio....

Ma rog la Dumnezeu doar sa am puterea sa termin 'Dragostea e un drog' pentru voi, poate atunci voi fi mult mai bine inteles!", a scris Cristi pe contul sau de Facebook.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare