Vedete din Romania

#drama Banel Nicolita #vedete intern #banel nicolita #showbiz

Drama lui Banel: "O sa mi-o amintesc toata viata..."

Acum e unul dintre cei mai bine platiti sportivi romani, dar in copilarie Banel Nicolita a trait la limita saraciei. A fost ambitios, iar acum isi aminteste cu durere de zilele in care se rusina cu conditia sa modesta.

"In copilarie nici nu stiam cand este ziua mea de nastere, atat de mare era saracia in familia mea. La 15 ani nu aveam bani, nu aveam nimic, stateam in gazda la Sandu Minciu, mergeam zilnic la antrenament, la scoala si iar la antrenament. De ziua mea aveam acelasi program. Am plecat trist spre scoala ca nu imi permiteam sa duc nici macar o cutie de bomboane sa-mi servesc colegii. Asa se proceda, asa facea fiecare cand era ziua lui. Eram atat de trist ca nu ma uitam nici in stanga, nici in dreapta... Inainte sa intru pe poarta scolii, ma bate pe umar Sandu Minciu si ma intreaba brusc: «Ce faci, ma?». Si imi intinde doua cutii cu bomboane. «Ia si da si tu la copii, ca doar e ziua ta astazi!»", a povestit Banel Nicolita pentru Cancan.

Momentul l-a marcat pe viata. "A fost cea mai emotionanta zi de nastere, o sa mi-o amintesc toata viata. Atunci am putut zambi pentru prima oara de ziua mea. Pana atunci nu simtisem ca pe 7 ianuarie este ziua mea de nastere. Sandu Minciu era presedintele clubului Scorillo Gradistea, in Divizia C, prima mea echipa", a mai povestit Banel.

CITESTE SI:

Ce s-a ales de premiul obtinut de primul castigator "MasterChef"
A uitat de Mihaela! Uite cum arata femeia cu care si-a petrecut Dani Otil vacanta
Tudor Chirila e tatic! Iubita lui a nascut in mare secret

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului