Vedete din Romania

#antonia #drama

Drama pe care o traieste Antonia. Artista a marturisit tot ce are pe suflet

 

Antonia poarta pe umeri o mare povara, iar de curand si-a deschis sufletul si a vorbit despre drama din viata ei. Artista a dezvaluit ca sufera enorm ca nu o are aproape si pe fiica ei, iar ca mama ii este foarte greu sa lupte pentru copiii ei. Mereu are emotii ca nu face indeajuns pentru copiii ei si chiar o cuprinde anxietate.

„Viata m-a pus in situatii incomode, dar indiferent de ceea ce mi se intampla, o sa fiu mereu acolo pentru copiii mei, sa lupt pentru ei si sa am grija de ei. Este greu sa fii mama pentru trei copii, de varste diferite si stadii diferite …. in special pentru ca trebuie sa fiu parinte de la distanta pentru unul dintre copiii mei. Doamne, cat de dificil e si cat de tare doare. Si, da, imi fac griji ca nu fac totul bine si ma cuprind emotiile, iar anxietatea preia controlul. Totodata, simt ca nu este drept, dar incerc sa fac sa fie bine. Sper din inima ca si ei ma iubesc la fel de mult precum sufletul, trupul si inima mea ii iubesc pe ei. Mai sper ca intr-o zi viata mea se va intoarce la normal”, a scris Antonia pe InstaStory

In acelasi timp, Antonia le incurajeaza pe mamele care se afla in aceeasi situatie cu ea.

„Am scris asta pentru ca este ceva ce ma apasa in fiecare zi din viata mea si este realitatea. Totodata, am scris-o pentro ca stiu ca sunt multe mame in impas. Continuati! Va descurcati foarte bine! Dumnezeu va iubeste!”, le-a transmis artista mamelor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului