Vedete din Romania

#vedete intern #codrut keghes #dezbracatu #showbiz #cronica carcotasilor

Drama prin care a trecut Dezbracatu': “Radeau copiii de mine la gradinita”

Codrut Keghes, Dezbracatu' de la Cronica Carcatosilor, a acordat de curand un interviu pentru adevarul.ro. Actorul pus mereu pe poante ascunde, de fapt, o poveste trista de viata.

Codrut Keghes a fost parasit de tatal sau la doar 4 ani. “Taica-miu ungur, mama bulgaroaica. Si eu roman nascut in Ploiesti. Taica-miu a vrut sa ramanem acolo; acum, din povestile mamei, saracuta, ca rar ma mai inteleg cu ea, mi-a zis ca m-a luat si a venit cu mine in tara. Acolo aveam rude din partea tatalui, dar cu care nu prea am discutat. Daca el ne-a lasat la patru ani. Asta e. Am aflat ca a murit in 2006”, a marturisit Dezbracatu' pentru sursa citata.

“Am avut un tata care m-a batut la cap sa nu dau la facultate si sa ma duc sa ma angajez. Eram convins ca imi spunea asa doar ca sa nu mai plateasca pensia alimentara. Mama, saracuta, m-a crescut destul de greu. Ea a avut o viata foarte chinuita. imi povestea ca atunci cand a plecat tata a luat tot si am dormit pe rogojina. Radeau copiii de mine la gradinita ca nu vad „Stan si Bran“. Dar, uite ca, saracuta, a facut eforturi si a luat si televizor. Acum roata s-a inversat, eu am grija de ea. si voi avea atatea zile cat o sa aiba“, a povestit Codrut.

Potrivit sursei citate, interpretul personajului Dezbracatu’ o ingrijeste pe cea care i-a dat viata de multi ani: “M-am gandit, oare de ce mama sufera de 15 ani in halul asta? Sau acum 15 ani sa vina cineva si sa imi zica: „Pentru urmatorii 15 ani vei avea de tras cu mama ta“. 15 ani sunt multi ani… zi de zi! Nu e o saptamana jumatate, nu e un an jumatate, sunt 15 ani! Copilul meu a vazut-o pe bunica lui in pat. Acum are sase ani si o vede tot in pat. Ma rog, astea sunt de-ale mele, personale. Niciodata nu am fortat cu lucrurile astea, sunt ale mele”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului