Vedete din Romania

#Nicoleta Tociu cancer #sotie Romica Tociu #vedete intern #Romica Tociu #showbiz

Drama sotiei lui Romica Tociu: „Singurul lucru care nu poate fi depasit e moartea”

Nicoleta Tociu, sotia lui Romica Tociu, se lupta de mai bine de una se lupta cu cancerul! Partenera de viata a prezentatorului a vorbit despre problemele sale de sanatate, inclusiv despre sedintele de chimioterapie si radioterapie.

“Am depistat ca am un nodul la unul dintre sani. in 2016 s-a intamplat totul, prin martie, atunci am aflat. (…) Am depistat la un control de rutina impreuna cu o prietena care a insistat foarte mult sa merg la acel control – Ioana, careia ii multumesc.

La acea vreme, mi-au spus ca nu reprezinta niciun pericol. intre timp, acea chestiuta a crescut si mi-au spus ca nu mai e nimic ca inainte si ca sunt semne ca e malign.

Nu a fost nevoie de mastectomie totala, ci ceva partial… Nu mi-a fost frica, mi-a fost teama mai mult de cum o sa reactioneze ai mei. Nu am putut sa le spun cu certitudine, dar era suta la suta. Singurul lucru care nu poate fi depasit e moartea…

Romica e un barbat mai panicos, dar de data asta a spus ca totul va fi bine. Ce se intampla in afara casei e ceva, iar in casa e cu totul diferit.

La operatie mi-au spus ca nu trebuia sa astept atat. Toata lumea voia sa elimin ce era acolo – se gandeau sa-l scoatem si… dupa aceeea lucrurile s-au rezolvat. Ma gandeam cand o sa treaca efectul anesteziei si speram sa pot zambi cand vor intra ai mei in salon. Perioada grea e dupa... cand urmezi curele de chimioterapie si radioterapie. 6 sedinte – de chimioterapie. Parul... se vede... dar acum creste. (...) Au existat si momente mai putin placute. 

Perioada grea e dupa, cand urmezi curele de chimioterapie si radioterapie… Au existat si momente mai putin placute. Imi puneam intrebari eu mie: De ce mi s-a intamplat asta? Dupa care mi-am raspuns tot eu… Daca Dumnezeu mi-a dat asta, inseamna ca pot sa duc. M-am ingrasat eu mai mult, dar o sa slabesc.

Dupa, pe buletin ti se pune un cod, ca sa se stie fisa ca si bolnav cronic”, a spus Nicoleta Tociu.

Sursa foto: infoziare.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului