Vedete din Romania

#drama Mitica Popescu #vedete intern #showbiz # Mitica Popescu

Drama lui Mitica Popescu. Ce i se intampla la batranete

Pe actorul Mitica Popescu il stie o tara intreaga. Multa lume l-a urmarit pe scena sau in emisiunile pe care le-a realizat pana nu demult la televiziunea nationala. Batran si parasit de toti, actorul a ajuns sa traiasca o adevarata drama, care l-a facut sa ia o decizie radicala.


Potrivit romaniatv.net, Mitica Popescu se descurca din ce in ce mai greu dupa moartea sotiei sale. Nu mai are parte de niciun sprijin si nu si-a mai gasit de atunci linistea. Satul de atata singuratate, el a decis sa-si vanda casa din Capitala si sa se mute la Ramnicu Valcea, acolo unde isi petrece fiecare vacanta de vara. "Merg cu microbuzul la prietenul meu, fac cam trei ore, dar nu am ce sa fac. Acolo mi-e bine, mai joc o tabla, mai schimb o vorba, am cu cine sa stau. Acasa, ce sa fac singur?", marturisea vara trecuta Mitica Popescu.

Actorul e hotarat sa isi scoata casa la vanzare si sa paraseasca Bucurestiul care l-a facut celebru. "Vreau sa ma mut la Valcea. Ma gandesc serios sa vand casa pe care o am aici, sa-mi achit tot ce am de achitat si sa ma duc la prietenul meu. Acolo n-as mai fi singur. Nu e usor deloc sa nu ai pe nimeni langa tine", a spus Mitica Popescu, potrivit romaniatv.net.

Sursa foto: radio.bzi.ro

CITESTE SI:

Vrei sa castigi bani multi? Casatoreste-te cu cine trebuie!
Durata vietii tale, decisa de prieteni. Iata ce au descoperit sociologii!
Cum arata azi vedetele pe care le-ai iubit acum 10 sau 20 de ani

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului