Vedete din Romania

#adriana bahmuteanu #silviu prigoana #spital #cezariana #incubator #nastere prematura #fibrom

Dupa trei saptamani, baietelul lui Bahmu nu se simte mai bine

Starea de sanatate a lui Darius Eduard , fiul Adrianei Bahmuteanu si Silviu Prigoana, le da motive de ingrijorare parintilor. Nascut prematur, micutul nu a luat in greutate dupa trei saptamani de la cezariana .

Mama lui Darius este foarte speriata de starea bebelusului care se afla la spital, sub supravegherea atenta a medicilor.

"Ma nelinisteste starea de sanatate a bebelusului. Darius a mai slabit putin, i se fac zilnic tot felul de teste. E o perioada dificila din viata lui. Nu are nici o functie vitala dezvoltata corespunzator. Se lupta efectiv sa traiasca", a declarat Adriana pentru revista Star.

Bahmu nu a putut ramane in continuare in spital cu fiul ei pentru ca medicii au considerat prezenta ei un pericol viral prea mare, mai ales in conditiile izbucnirii gripei porcine. Primul copil al Adrianei cu Silviu Prigoana a fost si el nelinistit din cauza absentei mamei.

Nasterea prematura a Adrianei a fost cauzata de un fibrom uterin care a fost descoperit in timpul sarcini.

"Aveam un fibrom pe care trebuia sa-l operez dupa nastere . Din pacate, el a crescut si a impins copilul in jos. Mi s-a rupt apa si am nascut de urgenta la Polizu. In timpul operatiei de cezariana puteam sa mor", a marturisit Adriana Bahmuteanu.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului