Vedete din Romania

#teo #showbiz #vedete intern # iubit teo

E oficial! Teo a fost vazuta sarutandu-se cu un barbat!

S-au ascuns cat s-au ascuns, dar adevarul a iesit la iveala! Simpatica Teo si Antonio Passarelli impart mai mult decat un platou de filmare si o stransa prietenie. 

Dupa nenumarate zvonuri ca Teo si Antonio formeaza un cuplu, dovada ca sunt impreuna a fost gasita de fotografi in Bucuresti, imediat dupa ce cei doi s-au intors de la mare. Odata ajunsi in Capitala, Antonio a sarutat-o cu foc, pentru prima data, in vazul lumii. Imaginile dovada au fost publicate de revista Ciao!.

Nici Teo si nici Antonio nu au ascuns pana acum faptul ca se plac, dar daca pana de curand spuneau ca au doar o relatie de prietenie, in cele din urma au facut primul pas si au recunoscut ca sunt impreuna.

"Il iubesc pe acest om din adancul sufletului meu! Nu ma rusinez deloc si o spun cu toata sinceritatea. As face orice ca toata povestea noastra sa continue, pentru ca invat de la el lucruri pe care mi le preda in fiecare zi, cu tandrete si noblete... Are toata calitatile pe care mi le-am dorit toata viata de la un barbat. Si unul si celalalt are acelasi respect pentru relatia asta pe care o pretuieste cu toata fiinta lui. Experienta casatoriei cu Costi m-a rupt in doua. Asa ca, acum trebuie sa am grija, sa nu o mai patesc din nou. Asa ca suflu si-n iaurt!", a declarat prezentatoarea tv atunci cand a fost intrebata despre relatia cu Antonio.

Si simpaticul bucatar are doar cuvinte de lauda despre Teo. "Noi deja formam un cuplu minunat! Este maxim de importanta chimia cu persoana alaturi de care hotarasti sa traiesti o parte din viata. Si ea este Teo!", a spus Antonio fara insa a convirma oficial existenta unei relatii ce ar fi depasit limitele prieteniei platonice. 

CITESTE SI: Ioana Basescu, insarcinata! Cand va deveni Basescu bunic a treia oara! 

Secrete bizare ale vedetelor 

Cum sa ai un abdomen perfect inainte de vacanta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului