Vedete din Romania

# liviu dragnea iubita #liviu dragnea

Ea este iubita lui Liviu Dragnea. Este cu 30 de ani mai tanara decat el

Presedintele PSD Liviu Dragnea si-a scos iubita in public. Cei doi s-au afisat impreuna intr-un cadru formal la Congresul extraordinar al PSD, care a avut loc sambata.

Liviu Dragnea se iubeste cu Irina Alexandra Tanase de mai multi ani. Aceasta este mai tanara decat el cu 30 de ani, insa diferenta de varsta nu reprezinta un obstacol pentru ei, iar liderul PSD are intentii foarte serioase, dupa cum el insusi a marturisit intr-o emisiune TV. 

“Pentru mine e o mare satisfacție că n-am trecut degeaba prin acești ani după ce am câștigat alegerile. Pe plan personal, de unde să știu? E posibil ca anul 2018 să aducă o nuntă”, a spus Liviu Dragnea conform Libertatea.ro.

 

Liviu Dragnea a mai fost casatorit o data, cu Bombonica Prodana, alaturi de care are si o fiica, Alexandra.

Despre iubita lui Liviu Dragnea nu se cunosc prea multe detalii. Alexandra nu detine o pagina persoanala de socializare.  Potrivit jurnalistilor de la Rise Project, Alexandra este secretara lui Liviu Dragnea, iar acesta a dus-o de mai multe ori in Brazilia, la Forteleza.

Prima oara a ajuns acolo cand avea 21 de ani, abia devenise de doua luni secretara sa si a fost insotita de fostul coleg din facultate al lui Dragnea, Mugurel Gheorghias.

Înainte de a fi secretara lui Dragnea, Irina Alexandra Tănase a lucrat din 2012 pana in 2013 la firma Asesoft Internațional SA, companie controlata de fugarul Sebastian Ghita, pe atunci parlamentar PSD, scrie Ziare.com.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare