Vedete din Romania

#Elena Basescu divort #Elena Basescu insarcinata #elena basescu

Elena Basescu a spus adevarul. De ce a divortat de Bogdan Ionescu

Elena Basescu este insarcinata pentru a treia oara. EBA este foarte fericita si abia asteapta sa vina pe lume bebelusul.

Elena a marturisit recent ca si-a dorit dintotdeauna o familie numeroasa, cu multi copii, iar acum visul i s-a indeplinit, alaturi de Catalin Toma, un barbat mai tanar decat ea cu 12 ani.

Peste putin timp, Elena Basescu va aduce pe lume o fetita. Ea a acceptat recent sa fie protagonista unui pictorial alaturi de cei doi copii ai sai si si-a aratat pentru prima oara burtica.

In cadrul interviului acordat pentru revista Viva, Elena a vorbit deschis si despre problemele pe care le-a avut in casnicie si au dus la divortul de Bogdan Ionescu.

"Decizia am luat-o, în primul rând, cu gândul la cei mici. Nu cred că ar fi fost bine să trăiască într-o casă în care mama şi tata nu se mai înţelegeau. E mai bine că s-a întâmplat acum, când sunt foarte mici, pentru că experienţa este mai puţin traumatizantă şi nu au avut foarte mult timp să-i asocieze pe mama şi pe tata împreună.

De dragul lor, eu şi Bogdan am decis să ne separăm. Nu am mai putut face compromisuri majore. Nu am vrut să falsific nici ideea de iubire şi nici pe cea de familie pentru ei. Cel mai bine este să fim cinstiţi pentru copiii noştri" a declarat Elena Băsescu pentru revista Viva.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare