Vedete din Romania

#fiica presedintelui #locuinta jefuita #traian băsescu #elena basescu #furt

Elena Basescu, jefuita de hoti! Iata cine este suspectul principal

Locuinta Elenei Basescu a fost pradata de hoti. Fiica presedintelui locuieste intr-un complex rezidential din sectorul 1, si se pare ca principalul suspect este chiar paznicul imobilului.

Potrivit mediafax.ro, in data de 6 august, Elena Basescu a sesizat Sectia 1 Politie ca la inceputul lunii unul dintre paznicii complexului rezidential in care locuieste ar fi intrat in locuinta sa si ar fi furat mai multe haine si cosmetice.

Politistii au deschis o ancheta si au stabilit ca principalul suspect este paznicul complexului, Paul Macarenco, in vârsta de 62 de ani. Acestia i-au perchezitionat locuinta si au gasit multe din bunurile reclamate de fiica lui Traian Basescu.

Acesta a fost arestat preventiv, bunurile furate din locuinta fiicei fostului presedinte fiind recuperate si inapoiate victimei.

Fiica fostului presedinte le-a spus politistilor ca furtul a fost posibil deoarece usa apartamentului nu era inchisa, ea precizând, de altfel, ca uneori nu incuie locuinta.

Elena Basescu, fiica cea mica a fostului sef al statului, locuieste din 2012 intr-un apartament dintr-un complex rezidential din sectorul 1 al Capitalei, impreuna cu sotul sau si cu cei doi copii ai lor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului