Vedete din Romania

#datorie #operatie #elena carstea

Elena Carstea, datoare vanduta

Elena Carstea are datorii de 90.000 de dolari la spitalul care a operat-o. Vestea, care a venit intr-un plic, odata cu factura de la spital, a luat-o prin surprindere pe Elena, care a facut un soc, desi nu are voie sa se supere sau enerveze.

Familia Elenei a primit ultima factura intr-una din zilele trecute. Au aflat astfel ca la cei 40.000 de dolari pe care ii aveau de dat s-au mai adaugat inca 50.000. Reactia lor a fost una de soc, iar cantareata, care se simte mai bine a ajuns cu moralul la pamant. Membrii familiei se bucura insa ca solista se simte bine. “Multumesc lui Dumnezeu, Elena se simte bine. Iese aproape in fiecare zi la plimbare cu Glenn si cu fetele. Merg cam jumatate de ora la ocean, pe faleza, pentru ca este foarte aproape de casa. Acum singura problema o avem cu banii. Mai aveam de platit cam 40.000 de dolari, iar zilele trecute am primit acasa o noua factura, de 50.000 de dolari. Nu stiu exact cat din aceasta suma vom plati noi, pentru ca o parte este suportata de casa de asigurari, dar oricum, destul de mult", a declarat, pentru Click!, Profira Carstea , mama cantaretei.

Familia Elenei a intrat acum la economii si mai drastice. Insa odata cu noua situatie membrii familiei au putut sa-si dovedeasca apropierea unul fata de celalalt iar necazurile par a-i uni si mai mult. "Nu stiu ce vom face, abia supravietuim. Cumparam doar strictul necesar, inclusiv in ceea ce priveste mancarea. Mai multa economie decat atat, nu se poate. Trebuie sa ne descurcam cumva, dar nu stiu cum vom reusi. Elena este cu moralul la pamant. Avem noroc cu fetele, ca nu sunt deloc mofturoase si inteleg situatia in care ne aflam. In ceea ce-l priveste pe Glenn, nu am nimic de zis. Este un om minunat si un sot extraordinar. Munceste de dimineata pana seara si nu s-a plans vreodata, nici macar o secunda. O iubeste nespus pe Elena si pentru asta ii multumesc lui Dumnezeu in fiecare zi", a adaugat, in declaratia sa pentru Click!, mama cantaretei.

Apropiatii familiei Elenei spun ca Glenn, sotul interpretei s-a aflat la un pas de a-si pierde vila, din cauza ca nu reusise sa isi plateasca ratele la banca. Potrivit Click!, cei care au platit suma restanta au fost parintii lui Glenn. Elena, mama si sotul ei spun ca ezita sa ia bani de la altii pentru ca situatia economica este destul de grea peste tot in lume.

Elena Carstea a fost diagnosticata la inceputul lunii august cu anevrism cerebral si i s-a spus ca trebuie sa se opereze, in caz contrar putand sa isi piarda vederea sau chiar viata. Dupa doua amanari datorate unor probleme cu glanda tiroida , solista a fost operata pe 28 septembrie, la spitalul Joe Dimaggio din Miami. Dupa operatie, Elena se simte bine, pe langa tratamentul de recuperare ea fiind obligata sa se fereasca si de enervari, sa vorbeasca la mobil sau sa faca efort.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare