Vedete din Romania

#spital #operatie #elena carstea

Elena Carstea nu mai are bani de medicamente

Prietenii Elenei Carstea i-au deschis acesteia cont pentru a o ajuta sa stranga restul banilor cu care a ramas datoare spitalului in urma operatiei. In acest timp cantareata nu tine cont de recomandarile medicilor cand este vorba de prieteni. Desi nu are voie sa depuna efort sau sa vorbeasca la telefon, ea si-a sunat prietenii din Romania care au fost aniversati in ultima perioada pentru a le spune “ La Multi Ani !”.

Solista are multi prieteni ramasi in Romania care incearca sa ii fie alaturi in aceste momente grele. Ei au declarat pentru “Gardianul” ca Elena le-a povestit despre cat de greu este traiul dupa operatie, in urma careia a ramas cu o datorie de 40 de mii de dolari. “Dupa operatie ar fi trebuit sa mai ramana in spital cateva zile sa se refaca, insa fiecare zi de spitalizare costa o mica avere. A trebuit sa plece acasa pentru ca nu mai avea bani absolut deloc. Medicamentatia este extrem de scumpa si ea nu mai are nici macar un dolar in buzunar!”, a precizat, pentru Gardianul, o prietena apropiata a vedetei.

Apropiatii solistei au precizat faptul ca Elena nu are voie sa faca foarte multe lucruri, insa uneori incalca indicatiile medicilor, care nu ii dau voie sa faca nimic. “Nu mai are putere sa vorbeasca, nici macar nu are voie sa ridice tonul sau sa se emotioneze prea tare. De ziua mea, a furat telefonul si m-a sunat sa-mi ureze «La multi ani!». Trebuie sa stea numai in pat, insa ea abia asteapta sa se puna pe picioare pentru ca vrea sa vina in Romania si sa le multumeasca celor care au incurajat-o!”, a adaugat prietena cantaretei.

Acestor prieteni le-a spus ca familia ei are inca datoria la spital 40000 de dolari, pe care nu are de unde sa ii dea. In urma cu aproape o luna Elena Carstea a suferit o interventie chirurgicala de inlaturare a unui anevrism cerebral care ii ameninta viata. Operatia a costat 120.000 de dolari, din care doar jumatate au fost suportati de asigurarea medicala. Restul au ramas de acoperit de catre familia vedetei, care a reusit sa achite 20.000 de dolari.

Potrivit Gardianul si Ring, prietenii din Romania au deschis pentru Elena Carstea un cont
cu care vor sa stranga macar o parte din cei 40.000 de dolari pe care Elena ii are datorie la spital. Acest cont are urmatoarele date: cont in lei, deschis la BCR Sector 1, cod IBAN RO89 RNCB 0318 0197 3745 0001.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare