Vedete din Romania

#elena carstea #operatie #romania

Elena Carstea revine in tara

Elena Carstea vrea sa revina in Romania cat mai repede posibil. Ea va incerca sa faca drumul Statele Unite – Romania dupa incheierea tratamentului medicilor, cel mai probabil in luna noiembrie.

Solista a fost ieri la un control post-operator, in urma caruia a aflat ca evolutia starii sale de sanatate este foarte buna. “Dupa ce am aflat ca sunt bine, l-am intrebat pe doctor daca pot sa plec in Romania si am aflat ca pot sa zbor peste o luna. De doua zile nu am mai avut dureri de cap. Inca nu am voie sa fac effort”, a declarat, pentru Cancan, Elena Carstea.

Cantareata a spus ca va putea parasi Statele Unite abia dupa ce isi va incheia perioada de tratament post-operator si numai in urma unui control medical . Insa spera ca acest lucru sa se intample inainte de Craciun pentru ca sarbatorirea succesului operatiei sa aiba loc in tara.

"Operatia a fost o reusita si de abia astept sa ma intorc in tara sa-mi revad rudele si prietenii apropiati. Acum trebuie sa-mi iau pastilele si daca medicii considera ca totul este bine voi veni inainte de Sarbatori", a declarat solista, pentru Click!

Elena le-a spus jurnalistilor romani ca intentioneaza sa-si caute un job, dupa incheierea perioadei de recuperare. Solista vrea ca astfel sa ajute la revenirea financiara de dupa operatie, care a produs o gaura mare in bugetul familiei . In acest moment sotul ei, Glenn, este singurul care aduce bani in casa iar datoria catre spital este de 40.000 de dolari.

“Mi-am dat demisia cand am aflat ca am anevrism cerebral . Am dat multe examene ca sa-mi iau licenta la Honda, unde am lucrat ca PR. O sa mai stau pana la sfarsitul anului, ca sa fiu sigura ca nu mi se face rau si apoi voi cauta de lucru ”, a precizat Elena, pentru Cancan. Ea a adaugat ca se gandeste sa returneze datoria catre spital in rate.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului