Vedete din Romania

#sua #familie #elena carstea

Elena Carstea s-a reunit cu familia

Ieri dimineata, Elena Carstea s-a suit in avion cu destinatia Statele Unite. Dupa dupa saptamani petrecute in Romania, artista se simte multumita sufleteste dar si extenuata si nerabdatoare sa ajunga acasa la sotul ei si la cele doua fete .

Interpreta nu a fost condusa de niciunul dintre prietenii ei din tara la aeroport, insa aceasta a marturisit ca publicul roman cat si ceilalati apropiati din tara au primit-o cu caldura in suflet.

"Mi-a prins bine aceasta vizita aici, desi plec in America extrem de obosita . N-am dormit decat doua ore in noaptea asta, dar si astea pentru ca m-a trimis Komornyik fortat la culcare… Nici nu stiu cand au trecut cele doua saptamani. Mi-a fost dor de toti si mi-a lipsit foarte mult si cantatul…", a declarat cantareata pentru ziarul Libertatea, inaintea de a se urca din avion.

Cel mai mult, Elena este fericita ca prin aceasta vizita a avut ocazia sa se intalneasca cu fanii ei de aici, de care de altfel ii era foarte dor. "La lansarea albumului meu, publicul m-a primit cu caldura si pentru asta ii multumesc. Oamenii m-au facut sa plang de emotie ", a mai spus aceasta.

In alta ordine de idei, Elena a plecat inapoi in State incarcata de cadouri si a fost nevoita sa plateaca 50 de euro in plus la bagaj. Cantareata deabia asteapta sa-si vada sotul, pe Glenn si cele doua fete care vor veni sa o ia de la aeroport.  

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului