Vedete din Romania

#elena carstea #fumat #acupunctura

Elena Carstea se lasa de fumat cu acupunctura laser

Dupa revenirea in SUA, Elena Carstea incearca sa se lase de fumat. Cantareata a recunoscut si ca vizita in tara a avut efecte benefice asupra sanatatii ei: "In toata aceasta perioada cat am stat in tara nu m-a mai durut capul..."

Recuperarea dupa operatie de anevrism cerebral decurge bine pentru Elena Carstea. Dupa ce a lansat in Romania un album care contine cele mai iubite cantece ale ei, solista s-a intors la familia care o astepta in Statele Unite.

Elena vrea sa aiba mai multa grija de ea dupa recentele probleme de sanatate si planuieste sa renunte la fumat. "Intentionez sa urmez o terapie moderna in America, bazata pe acupunctura laser, prin care sa reusesc sa ma las de fumat", a declarat Carstea pentru Libertatea.

Cantareata a mai spus ca nu vrea sa renunte la cetatenia romana sau la legatura cu tara: "Imi pare foarte rau ca nu mai am o casa in Romania. Important este ca am trecut cu bine peste aceasta incercare si sper sa scap de datoriile pe care le-am facut".

Atat sotul ei, Glen, cat si fetitele si mama ei au asteptat-o cu bratele deschise pe Elena la intoarcerea in Florida.

"Eu sunt obisnuita cu plecarile ei, insa de data aceasta i-am simtit lipsa mai mult decat de obicei, avand in vedere starea ei de sanatate. I-am pregatit crema de zahar ars si ciorba de fasole cu carnati, ca tot ma batea ea la cap de multa vreme sa-i fac", a declarat, pentru Click!, mama cantaretei, Profira Carstea

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare