Vedete din Romania

#best of #operatie #anevrism #pasaport #elena carstea

Elena Carstea si-a reinnoit pasaportul

La prima vizita in Romania dupa operatia de anevrism suferita, Elena Carstea nu a contenit cu treburile. Dupa ce si-a deschis sufletul in emisiunea lui Maruta, pentru un onorariu de 5.000 de euro, artista s-a pregatit pentru lansarea albumului „Best Of” si si-a reinnoit pasaportul.

Paparazzii ziarului "ring" au surprins-o in cursul acestei saptamani in timpul unei vizite-fulger la Serviciul Pasapoarte . Vedeta pare neschimbata, desi a trecut prin probleme si necazuri in ultimul timp. Este mai degraba radioasa si iubeste si mai mult fiecare clipa de viata.

Pana se intoarce in Statele Unite, Elena Carstea locuieste in vila amicului ei, Ovidiu Komornyik , cel care, de altfel o sprijina si in cariera muzicala. Artista se deplaseaza prin oras doar cu taxi-ul si in decursul zilei de marti a facut si o oprire-fulger la Serviciul de Pasapoarte, cel mai probabil pentru a-si reinnoi pasaportul.

Astazi, incepand cu ora 18.30, la Esplanda in Cora Pantelimon , are lor lansarea albumului " Best Of Elena Carstea ", unde cantareata va sustine si un minirecital live.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare