Vedete din Romania

#fiica elena carstea # uraganul irma #Irma #elena carstea #florida

Elena Carstea si fiica acesteia, prinse de uraganul Irma! Cum au scapat cu viata

Elena Carstea a trecut printr-un calvar din cauza uraganului Irma ce a facut ravagii in America. Fiica acesteia, Fiica cea mare a cantaretei, Sanda, este voluntar in Garda Nationala SUA, ce a fost convocata de urgenta pentru a interveni in urma dezastrului.

Elena Carstea este stabilita de peste 10 ani in Florida, acesta mutandu-se acolo dupa ce s-a maritat cu Glenn Muttart. Aceasta a tinut sa-si linisteasca rudele si prietenii din Romania: "Am scapat usor. Acoperisul casei noastre e intact, altii nu au fost asa norocosi. Am stat o saptamana fara curent. Ne revenim la normal. inca mai sunt zone fara curent. Mai dureaza pana o sa ne revenim de tot", a declarat vedeta, pentru click.ro.

Artista, a avut insa mari emotii pntru fiica acesteia in varsta de 20 de ani. Aceasta este voluntar in Garda Nationala SUA si sare in ajutor in situatii de acest gen, cutremure sau uragane, cum s-a intamplat si in cazul uraganului Irma.

"A fost plecata de acasa pentru prima data pentru o astfel de tragedie. Am avut emotii, dar s-a descurcat foarte bine. Sanda a dat dovada de mult curaj", a povestit Elena Carstea.

Sursa foto: click.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului