Vedete din Romania

# maria constantin divort #maria constantin #Elena Merisoreanu #marcel toader

Elena Merisoreanu, socata de schimbarea Mariei Constantin dupa despartirea de Marcel Toader!

Clipe grele pentru Maria Constantin, dupa despartirea de Marcel Toader! Desi cantareata ii dedica timpul carierei muzicale, problemele personale isi pun amprenta sa, lucru a fost confirmat de Elena Merisoreanu.

 

“Am ramas socata de aceasta schimbare, dintr-odata. (...). Venea de la Conservator, era fericita ca i-a mers glasul si a fost apreciata, dar se citea o tristete in ochii ei. (...). Regret enorm de mult ca s-a intamplat asa, dar sa nu uitam ca Maria Constantin e o talentata, e o frumoasa, are viata inainte si, zic eu, ca timpul aduce consolare (...). Ea era foarte vesela, chiar s-a aruncat la mine in brate: «Vai, ca sunt foarte fericita, ca uite: am cantat bine, am fost apreciata la Conservator». Dar va spun, am vazut o tristete in ochii ei – mi se pare normal sa fie asa. Nu, nu, eu nu ma bag in problemele lor, pentru ca nu am fost apropiata de ei, nu am fost la petreceri. Am fost doar la filmari si la spectacole", a povestit Elena Merisoreanu, conform wowbiz.ro. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului