Vedete din Romania

#soacra elena udrea #elena udrea

Elena Udrea nu si-a cunoscut inca soacra. Afla motivul

Elena Udrea si Adrian Alexandrov au o relatie serioasa, iar cei doi au si un copil impreuna. Cu toate acestea, Elena Udrea nu a apucat sa-si cunoasca soacra pana acum.

 

Pentru multe persoane, acest detaliu poate parea ciudat, insa din motive “logistice” cele doua nu au apucat sa se cunoasca. Asta deoarece, in timp ce soacra acesteia se afla in Romania, Elena Udrea fugise in Costa Rica. Apoi, cand aceasta s-a intorc in Romania, mama partenerului sau era in Italia. 

„Nu ma cunosc cu soara mea, asa au fost lucrurile. Ea este plecata din tara, locuieste in Italia, eu am fost plecata doi ani. Cand a venit ea aici, eu nu eram, de cand am venit eu, a fost chestia asta cu COVID-19 si nu a apucat sa vina. Deci nu o cunosc, o vad doar pe telefon cand vorbeste cu Adrian. Cred ca este o femeie minunata pentru ca a crescut frumos doi baieti, astept sa ne cunoastem, sunt sigura ca va fi ok. Acum ma intreb cum este sa fii soacra Elenei Udrea sau bunica fiicei Elenei Udrea. Cred ca va fi un moment interesant, pentru ca si eu sunt curioasa cum este sa fii nora, caci eu nu am avut una niciodata, mama lui Dorin Cocos era moarta cand ne-am cunoscut noi”, a spus Elena Udrea la o emisiune TV, scrie Spynews. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare