Vedete din Romania

#Ellie White nunta #vedete intern #ellie white #showbiz

Ellie White se marita!

 

Dupa opt ani de relatie si doi copii impreuna,Ellie White si logodnicul ei, Doru Tinca, vor sa isi oficializeze relatia si sa ajunga la altar in toamna anului viitor.

Inspirata de filmarile la clipul “Mintea Mea”, care s-au desfasurat la Domeniul Manasia din judetul Ialomita, o cladire in stil Art Nouveau ridicata in secolul al XIX-lea, Ellie White vrea sa faca nunta la conac. Viitoarea mireasa stie deja ce rochie va purta, din dantela cusuta manual si va fi realizata la comanda la atelierele din Napoli, Italia, al carei pret ajunge la 10.000 de euro.

“Conacul ar fi un loc foarte frumos pentru o nunta in aer liber. Te transpune intr-o alta epoca, o experienta mai aparte, si asta ne dorim. Nu am stabilit data exacta, dar cred ca va fi vorba de luna septembrie. Daca ma decid asupra rochiei de mireasa pe care am vazut-o,  va trebui sa zbor de mai multe ori la Napoli pentru probe. Traiesc o perioada foarte nebuna. Am reinceput seria concertelor, am doi copii acasa, un blog care imi necesita toata atentia si acum si o nunta de pregatit. Sunt insa convinsa ca o sa ma descurc”, a declarat, pentru Libertatea, Ellie White.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului