Vedete din Romania

#elton john #elton john bolnav

Elton John a ajuns la spital. Afla de ce!

Cantaretul de origine britanica Elton John a fost internat intr-o clinica americana, din cauza unei infectii respiratorii, miercuri, 23 mai.

Artistul ,care se afla in Los Angeles pentru a sustine cateva concerte a fost transportat de urgenta la spitalul Cedar-Sinai din Los Angeles. Dupa efectuarea unui set de analize, medicii i-au recomandat acestuia sa faca o pauza de cel putin o saptamana.

Elton John a renuntat la concertele programate in acest weekend la Caesar Palace din Las Vegas si urmeaza un tratament cu antibiotioce, pentru a preveni inrautatirea starii sale de sanatate.

Starul, in varsta de 65 de ani a vandut peste 250 de milioane de albume in toata lumea si a avut peste 50 de hituri TOP 40, fiind unul din cele mai importante nume ale muzicii in anii '70.

Printre cele mai cunoscute piese ale lui Elton John se numara "Don't Go Breaking My Heart", "Sorry Seems to Be the Hardest Word", "I'm Still Standing", "Nikita", Sacrifice" si "Candle In The Wind".

Sursa foto : filmfunds.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare