Vedete din Romania

#iubire #tanar #relatie #emilia popescu

Emilia Popescu, indragostita de un barbat mai tanar

Talentata, frumoasa, ambitioasa, orgolioasa si discreta cu orice pret. Actrita la Teatrul de Comedie, zambeste si cand viata ii rezerva roluri in drame, cum ar fi divortul de flautistul , dupa 15 ani de casnicie. Cupletul din piesa „Straini in noapte” i-a pus in carca imediat o asa-zisa relatie amoroasa cu (74 de ani). Maestrul Piersic a negat orice legatura extraprofesionala cu actrita, iar „ring” confirma: Emilia Popescu iubeste un barbat mai tanar.

La 44 de ani, Emilia Popescu simte din nou fiorii dragostei. Dupa un an de cand, in cea mai mare discretie, a pus punct casniciei cu fiul actorului Eusebiu Stefanescu, ea incearca sa-si refaca viata sentimentala, fara a-si neglija insa obligatiile de mama. Emilia si Ionut au o fetita, Maria, in varsta de 14 ani, pentru care tatal plateste lunar o pensie alimentara de 1.070 de lei.

De mana pe Calea Victoriei

Aflata printre membrii juriului de la „Dansez pentru tine”, show cu audiente-record la Pro TV, Emilia Popescu e remarcata si de publicul neaos, mai putin familiarizat cu teatrul. Astfel, actrita dornica de discretie se confrunta cu o nedorita celebritate nationala. Emilia a fost vazuta vineri dupa-amiaza pe Calea Victoriei impreuna cu un barbat putin trecut de 35 de ani, saten, cu barba scurta si par bogat. Martori oculari au relatat pentru „ring”: „Imbracati sport, cei doi se tineau timid de mana si vorbeau incet, preferand sa comunice mai mult prin mimica si gesturi discrete. S-au oprit initial la o terasa din orasul vechi, insa aglomeratia si privirile indiscrete i-au convins ca locul nu e cel mai potrivit pentru un repaus”.

„Care e «bomba zilei»?!”

Contactata de „ring” pentru a preciza cine e barbatul in compania caruia s-a aflat vineri, pe Calea Victoriei, Emilia Popescu a declarat: „Care e bomba? Ca eram eu pe Calea Victoriei?! Nu stiu, nu tin minte, probabil eram pe Calea Victoriei... Puteti sa scrieti ce vreti atata vreme cat nu eram intr-o postura compromitatoare, nu umblu in cine stie ce fel pe strada. Sunt libera sa umblu pe strada, nu trebuie sa va spun cu cine. Ca e un var din Australia, un prieten din copilarie, fratele meu, logodnicul meu, prietenul fiica-mii etc. Ce e asa de important sau ce e «bomba zilei»?”.

„Nu am nimic de ascuns!”

Pusa in fata informatiei ca isi tinea de mana companionul in timpul plimbarii prin oras, ceea ce presupune o relatie mai apropiata, Emilia Popescu a adaugat: „Foarte frumos, scrieti ce credeti de cuviinta… N-am dat niciodata curs speculatiilor, n-am comentat pentru ca nu mi s-a parut ca e cazul sa fac eu tamtam. Sunt o persoana extrem de discreta si n-am nimic de comentat. Nu cred ca trebuie sa dau explicatii cu cine merg de mana pe strada… Eu nu am ce sa comentez atata vreme cat nu e nimic compromitator si nu am nimic de ascuns”.

Coleg la teatru?

Barbatul misterios din viata Emiliei Popescu face parte din lumea teatrului, sustin surse din anturajul actritei. Motivele pentru care Emilia prefera sa tina in secret noua ei relatie tin atat de diferenta de varsta, cat si de nesiguranta unei noi , precizeaza aceleasi surse.

7 luni, un adevarat record de discretie!

„Cand s-a scris in presa despre o posibila despartire, eram divortata de sapte luni. Daca nu era copilul la mijloc, nu prea imi pasa nici ca a aparut articolul in care s-a presupus ca intre mine si Florin Piersic ar fi ceva mai mult decat o relatie profesionala ”, a spus, in „Q Magazine“, Emilia Popescu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare