Vedete din Romania

#kristen stewart #emilie de ravin #robert pattinson

Emilie de Ravin, motivul pentru care Kristen Stewart l-a inselat pe Robert Pattinson

Prietenia dintre Robert Pattinson si Emilie de Ravin a fost adevaratul motiv pentru care Kristen Stewart i-a inselat partenerul de film si de viata cu regizorul Rupert Sanders.

Robert Pattinson si Emilie de Ravin au devenit foarte apropiati inca din anul 2009, atunci cand au jucat impreuna in filmul "Remember me".

Surse apropiate cuplului au declarat ca iubita lui Robert Pattinson era extrem de geloase pe relatia de prietenie a celor doi.

"Lui Kristen ii este foarte greu sa accepte relatia de prietenie dintre cei doi. Pe masura ce prietenia dintre iubitul ei si cealalta femeie s-a dezvoltat, Kristen a devenit din ce in ce mai geloasa. Nimic romantic nu s-a petrecut nicioadata intre Robert Pattinson si Emilie de Ravin, insa acest lucru nu a imbunatatit starea lui Kristen", au declarat sursele.

Kristen era foarte geloasa pentru ca Robert petrecea mult timp in compania lui Emilie, chiar si dupa filmari. Cei doi au fost surprinsi de mai multe ori iesind impreuna in oras, ceea ce a facut-o pe Kristen sa creada ca intre ei s-a infiripat mai mult decat o simpla prietenie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare