Vedete din Romania

#relatie #iuliana marciuc #adrian enache

Enache a slabit de dorul lui Marciuc

Adrian Enache a slabit din cauza dorului de Iuliana. El a aparut la un spectacol imbracat cu un costum care aproape cadea de pe el, semn ca in viata lui continua schimbarile: a dat divort, a plecat de acasa, si-a inchiriat un apartament unde sta singur, isi cauta casa de cumparat.

Se pare ca un nou pas in procesul de schimbare al artistului a fost sa dea jos kilogramele in plus. Dupa ce a slabit aproape cinci kilograme, artistul nu a apucat sa-si reinnoiasca garderoba. Enache a venit la inaugurarea Salii Savoy imbracat intr-un costum al carui sacou ii era cu doua numere mai mari, iar pantalonii aproape ca ii cadeau de pe el, noteaza Click!.

Adrian incearca sa faca cat mai multe sacrificii pentru a-i reintra in gratii Iulianei, femeia pe care spune ca o iubeste. Un prim pas dupa ce relatia dintre el si cea care i-a fost amanta in ultimii 14 ani s-a incheiat, a fost sa intenteze divort.

Apoi, s-a mutat singur cu chirie, iar in ultimele doua saptamani a fost vazut la cateva sedii de banci, unde cauta credite ca sa-si cumpere o casa. Asteapta ca actiunea de divort sa evolueze, lucru care nu s-a intamplat pana acum din cauza grevei magistratilor.

Aceste schimbari nu par insa sa o impresioneze pe Iuliana. Ea si-a serbat ziua de nastere doar cu cativa prieteni, la Brasov si a cerut expres ca barbatii din viata ei sa nu ii fie aproape. Ei, respectiv Adrian si grecul Mihalis , i-au trimis cate un buchet de flori .

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare