Vedete din Romania

#relatie #iuliana marciuc #adrian enache

Enache cumpara casa pentru Marciuc

Adrian Enache isi ia din ce in ce mai serios noul statut de familist. Acesta a declarat ca o va lua de nevasta pe Iuliana Marciuc doar dupa ce va reusi sa achizitioneze locuinta perfecta pentru intemeierea noii sale familii.

De luna trecuta, Adrian Enache este un om liber. Acesta a divortat pe 27 octombrie de sotia sa, Corina, cu care are o fetita de 13 ani, pe nume Diana.

Desi toti se asteptau ca artistul sa o ceara in casatorie pe Iuliana imediat dupa divort, acesta a marturisit apropiatilor ca intentioneaza mai intai sa cumpere locuinta perfecta pentru el, Iuliana si David Mihnea, fiul lor de patru ani.

In acest sens, Adrian s-a interesat inca din vara, cand a pornit cautarile pentru casa perfecta. Potrivit Libertatea, cantaretul si-ar dori ca locuinta sa fie plasata undeva prin centrul Capitalei si sa coste pana in 200.000 de euro. Pana atunci insa, artistul locuieste intr-un apartament inchiriat.

In alta ordine de idei, Adrian este foarte ocupat cu lansarea albumului sau editat de casa de discuri a lui Ovidiu Komornyk. Pe 24 noiembrie, cantaretul va fi prezent in emisiunea iubitei sale, Iuliana, de pe TVR 1, pentru a-si promova noul material discografic, ce va avea lansarea oficiala pe 19 noiembrie in Cora Pantelimon.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare