Vedete din Romania

"Eram prea slaba"

Monica Columbeanu a marturisit ca in cateva luni s-a ingrasat nu mai putin de opt kilograme. “Am mancat mult mai mult, chiar si atunci cand nu-mi era foame . Eu daca nu mananc o zi, slabesc imediat”, a adaugat aceasta.

Monica Columbeanu a rezolvat destul de repede ceea ce o nemultumea, si anume faptul ca era prea slaba. Ea s-a pus serios “pe treaba” si s-a ingrasat , doar in cateva luni, nu mai putin de opt kilograme. “Eram prea slaba si nu stiu de ce. Aveam 49 de kilograme, la 1,79 m. Acum am ajuns la 57. Am mancat mult mai mult, chiar si atunci cand nu-mi era foame. Si asa, tot mi se spune ca sunt sub greutatea pe care ar trebui s-o am la inaltimea mea”, spune Monica.

Aceasta a adaugat ca intentioneaza sa faca mai mult sport. In alta ordine de idei, sotia lui Irinel a participat la un eveniment organizat de fundatia “Sheherezada”, unde printre invitati s-a numarat si Andreea Marin, cu ocazia celebrarii primului an de activitate al spitalului “ Marie Curie ” si a inaugurarii etajului trei, care a fost renovat. Joi seara, Monica a fost prezenta si la lansarea in Romania a celebrului brand “Luis Vitton”, fara a-si achizitiona insa ceva.

“Nu pot sta acasa”

Chiar daca in ultima perioada nu a mai avut vreo prezentare peste hotare, Monica nu a renuntat la cariera sa. “Nu pot sta acasa, sa ma ajute Columbeanu si sa astept sa cada ceva din cer. Sunt fericita ca o am pe Irina, dar alte lucruri nu te satisfac, daca nu ai ceva al tau”.

Tobogan pentru Irina

La resedinta de la Izvorani a sotilor Columbeanu, Irinei, fetita Monicai, nu-i lipseste nimic. De curand, parintii i-au cumparat si un tobogan. Din curte nu lipseste leaganul. Micuta a inceput sa-si strige mama pe nume. “Mereu cand se trezeste ma striga: ma-ma. Daca o intreb ceva, imi raspunde prin “da””, ne-a spus Monica.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare