Vedete din Romania

#munca #cariera #zodie #persoana muncitoare #predictii cariera

Este o persoana muncitoare? Zodia iti spune mai multe

Munca si atitudinea fata de domeniul de activitate sunt strans legate de zodia in care este nascut fiecare nativ. In timp ce Berbecii muncesc cu intreruperi, Taurii pot lucra ore si zile in sir aproape fara odihna.

Afla daca este o persoana muncitoare, in functie de zodia in care s-a nascut:


Berbec

Berbecul poate munci enorm, insa numai cu conditia sa fie vorba despre un proiect care inseamna mult pentru el si atat timp cat o poate face pe etape. Berbecul este energic, insa nu poate munci 10-12 ore incontinuu si nici mai multe zile la rand deoarece isi pierde concentrarea pe parcurs si are nevoie de pauze.


Taur

Taurul este unul dintre cele mai muncitoare semne zodiacale. Atat in ceea ce priveste forta, cat si in ceea ce priveste rezistenta si perseverenta, Taurul este un exemplu pentru oamenii din jur. In general, Taurul isi alege numai proiecte in care crede si pentru succesul acestora, nativul face orice eforturi, lucrand chiar si cand este bolnav.


Gemeni

Gemenii prefera o activitate profesionala pe care sa nu o considere a fi munca. Atat timp cat le place ceea ce fac, Gemenii muncesc cu spor si obtin rezultate foarte bune. Cand, insa, nu mai cred in proiect sau isi pierd interesul, munca devine un calvar si Gemenii cauta permanent sa se eschiveze.


Rac

Racul este harnic, perseverent si prudent in munca lui. In cazuri speciale, Racul poate sta nopti si zile la serviciu, pentru ca lucrurile sa iasa perfect. Cu toate acestea, Racul este foarte frustrat daca trebuie sa-si puna familia pe plan secund din cauza muncii.


Leu

Leul munceste enorm atunci cand el beneficiaza de principalele avantaje ale acelui proiect, in special daca este propriul lui sef. In caz contrar, Leul munceste atat cat sa-si faca treaba bine si sa-si impresioneze superiorii, in vederea unei mariri de salariu sau a unei promovari.


Fecioara

Fecioara este foarte muncitoare deoarece nu se asteapta sa primeasca nimic pe gratis si vrea ca orice obtine sa stie clar ca este rodul muncii si efortului sau. Responsabila si atenta la detalii, perseverenta si rabdatoare, Fecioara poate fi lasata sa-si faca treaba fara supraveghere.


Balanta

Cand vine vorba de munca, Balanta se urneste greu. Chiar si in cazul proiectelor la care tine foarte mult, Balanta tinde sa amane din diverse motive. Odata ce isi intra in ritm, insa, Balanta este de neoprit. Nativii zodiei muncesc mult si bine, iar rezultatele sunt mai mult decat satisfacatoare.


Scorpion

Scorpionul este profund implicat in munca lui, indiferent ca este angajat sau propriul lui sef. Nativii Scorpion muncesc mult si bine, fiind constienti de toate riscurile pe care si le asuma, dar si de atuurile de care dispun. In munca lor, Scorpionii se folosesc de slabiciunile concurentei pentru a-si atinge scopul.


Sagetator

Sagetatorul este foarte muncitor, insa nimeni nu stie ce face deoarece acesta nu prea vorbeste despre jobul lui. Viata profesionala este, in cazul Sagetatorilor, un univers aparte, delimitat foarte bine de cel personal. Numai promovarile sau succesele inregistrate de acesti nativi dovedesc talentul lor.


Capricorn

Capricornii sunt foarte muncitori si deosebit de rezistenti. Chiar pe termen lung, Capricornii pot munci cat doi oameni la un loc, deoarece se concentreaza foarte bine si nu abandoneaza proiectul, oricat de dificila este situatia. Capricornul se considera direct responsabil pentru rezultatul muncii, chiar si atunci cand nu este cazul.


Varsator

Varsatorul traverseaza perioade de harnicie si altele dominate de lene si comoditate. In general, puterea de munca a Varsatorului depinde foarte mult de starea de spirit pe care o are acesta, de rezultatele avute si de feedbackul primit. Un Varsator munceste enorm cand se vede apreciat sau abandoneaza lupta daca nu mai primeste laude.


Pesti

Pestii vorbesc mult si muncesc mult, astfel incat persoanele din jurul lor sunt intotdeauna confuze cu privire la implicarea sau neimplicarea acestora. Desi au intotdeauna ceva de comentat, Pestii nu pierd vremea si sunt capabili sa renunte la somn zile indelungate pentru a duce la bun sfarsit o sarcina.

Sursa foto: psi.ch

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare