Vedete din Romania

#adelina pestritu #varciu #iubit

Este oficial! Adelina Pestritu are un nou iubit

Dupa trei luni de zile, timp in care afaceristul a trecut prin probe de foc, Adelina Pestritu a hotarat intr-un final ca baiatul merita si a spus "da" unei relatii deschise. Astfel, cei doi indragostiti s-au afisat pentru prima data, ca si cuplu, vinerea trecuta, intr-un club din Timisoara.

Adelina este in culmea fericirii. Intr-un sfarsit, bruneta a gasit barbatul care sa intruneasca toate calitatile necesare unui iubit oficial. Fericitul posesor al inimii ei se numeste Sorin Boiangiu si este un afacerist din Timisoara.

"Sunt foarte fericita. Acum, pentru mine nu mai conteaza decat cariera, familia si Sorin. A demonstrat ca este iubitul perfect, se comporta cu mine foarte frumos si ma face sa ma simt deosebit", a declarat Adelina pentru ziarul Click!.

Vinerea trecuta, bruneta a iesit in lume cu noul ei iubit. Cei doi au mers impreuna sa se distreze cu cativa prieteni in clubul Fratelli din Timisoara. A doua zi, dis-de-dimineata Adelina si Sorin au plecat in Republica Dominicana pentru o vacanta de vis la Hotelul Gran Bahia Principe.

In urma cu trei saptamani, Adelina a primit de la Sorin un inel cu diamante in valoare de 5.000 de euro. Cei doi sustin insa ca nu-si fac planuri de nunta.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare