Vedete din Romania

#revenire Gabriel Cotabita #vedete intern #gabriel cotabita #showbiz

Este oficial! Gabriel Cotabita si-a revenit!

Asa cum anuntau saptamana trecuta ca in fiecare zi de joi vor fi elaborate si difuzate comunicate despre starea de sanatate a lui Gabriel Cotabita, reprezentatii Spitalului de Urgenta Floreasca s-au tinut de cuvant si astazi au oferit detalii imbucuratoare despre artist.

Iata comunicatul de presa referitor la starea de sanatate a lui Gabriel Cotabita:

“Pacientul prezinta o suferinta cerebrala postanoxica. Evaluarea neurologica este in ameliorare, pacientul fiind evaluat in prezent pe scala GCS la 13 puncte .
Este constient, momentele de cooperare alterneaza cu perioade de confuzie, dezorientare temporo-spatiala si agitatie psihomotorie in planul patului. Pacientul respira spontan, necesitand intermitent oxigenoterapie pe masca si are functiile vitale in parametrii normali. Se alimenteaza per os, beneficiaza zilnic de sedinte de psihoterapie si fiziokinetoterapie. O echipa multidisciplinara reevalueaza in fiecare zi starea de sanatate inca fragila a pacientului”.

Acest comunicat a fost postat pe pagina de facebook a fiicei artistului, Aela Cotabita, insotit de urmatorul mesaj:

"Tata demonstreaza in fiecare zi cat de puternic si ambitios este si reuseste sa uimeasca atat echipa medicala cat si pe noi cu progresele pe care le face. Am depasit o etapa in acest drum.

Ne concentram acum pe partea de recuperare specifica in astfel de cazuri si suntem increzatoare atat in vointa si forta tatei cat si in expertiza echipei medicale a Spitalului Floreasca. Este un proces firesc insa de durata, in care sunt cu atat mai importante linistea, discretia si gandurile bune acordate in primul rand tatei. Cuvintele sunt de prisos atunci cand vine vorba de recunostinta pe care o simtim fata de toti cei care ne sustin. Va multumim”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare