Vedete din Romania

#Romania Eurovision 2016 #Moment of Silence #Eurovision 2016 #ovidiu anton # Mihai Traistariu Paradisio

Eurovision 2016! Reactia lui Mihai Traistariu dupa ce Ovidiu Anton a castigat finala!

Ovidiu Anton ne va reprezenta la Eurovision, dupa ce a castigat Selectia Nationala a competitiei, duminica, la Baia Mare, cu piesa “Moment of Silence”.

Ovidiu Anton a marturisit ca a participat pentru a cincea oara la Selectia Nationala Eurovision.

“Moment of Silence” este o piesa pe care am scris-o cand toata lumea era in strada (protestele de dupa Colectiv—n.r.)”, a declarat Ovidiu Anton.

Cu toate acestea, piesa este una “comemorativa” pentru victimele din Colectiv, ci este o melodie “pentru cei care sunt astazi aici”.

“Exista niste limite pe care nu cred ca este cazul sa le trecem, exista niste lucruri care se simt fara a fi cazul de a le spune. Piesa mea nu este o piesa comemorativa. Piesa mea este pentru cei care sunt astazi aici”, a declarat Ovidiu, la conferinta de presa de dupa show.

Artistul a adaugat ca “Moment of Silence” este “o piesa din suflet pentru suflete”.

“E o piesa pentru toti oamenii, care trebuie sa isi aminteasca inca o data ca suntem singurii stapani pe vietile noastre, ca nimeni nu are dreptul sa foloseasca sufletele noastre pentru a obtine interese obscure. Trebuie sa ne amintim ca noi contam, trebuie sa luptam impreuna pentru ce e al nostru, pentru adevar”, a adaugat solistul.

Anton a adaugat ca o varianta a piesei “Moment of Silence” ar putea fi inclusa pe noul album la care lucreaza alaturi de Nutu Olteanu si No Map. “Pregatim un album pentru Romania, iar dupa succesul “Moment of Silence”, cred ca vom face si o versiune pentru albumul No Map”, a adaugat el.

 

Mihai Traistariu tuna si fulgera!


Selectia Nationala Eurovision nu a fost de bun augur pentru Mihai Traistariu, care se arata nemultumit de felul in care a fost tratat de juratii de la Eurovision, afirmand ca “vorbele juriului despre Paradisio au influentat votul publicului”.

“Evident ca videoclipul nereusit de acum o luna a influentat votul publicului. Evident ca vorbele juriului despre Paradisio au influentat votul publicului. S-a vazut de la o POSTA ca erau porniti rau de tot si au spus vorbe dure la adresa mea ... ca sa convinga romanii ... sa nu cumva sa puna mana pe telefon si sa ma voteze. Si au reusit!”, a scris Traistariu, pe Facebook, aratandu-se convins ca, daca era el trimis in Suedia, ar fi intrat in Top 10.
“E la mintea cocosului ca juriul a facut tot ce i-a stat in putinta ... sa influenteze poporul ... ridicand in slavi pe TOTI ceilalti concurenti si singurul in care au lovit ... am fost eu. Basca ... la unii s-au ridicat si in picioare ... ca sa-nteleaga clar cei de-acasa pe cine vor ei obligatoriu sa trimitem. Doar asa pot sa-mi explic cruzimea cuvintelor juriului”, a continuat cantaretul.
 

 

Neața! Am o stare excelenta și un sentiment de fericire maxima. Pentru mine, Eurovision 2016 a fost un experiment de...

Posted by Mihai Traistariu on 6 Martie 2016

In finala Eurovision Romania, publicul a fost singurul care a ales reprezentantul pentru scena de la Stockholm, prin televot.
Votul a putut fi exprimat trimitand numarul de intrare in concurs al favoritului prin SMS, timp de o ora.

Ordinea in clasament:

1.Ovidiu Anton - 6.585 de voturi

2. Vanotek feat. The Code & Georgian –

4.702 de voturi

3.Florena - 3.491 de voturi

4.Dream Walkers - 2.332 de voturi

5.M I H A I - 2.142 de voturi

6.Dorut Todorut feat. Irina Baiant - 1.235 de voturi

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare