Vedete din Romania

#showbiz #aylin #vedete intern #Jazz’n Foisor #interviu vedete

EXCLUSIV Aylin: "Am renuntat sa mai fac planuri"

Aylin, una dintre cele mai discrete si mai placute prezente din showbizul romanesc, si-a demonstrat in repetate randuri talentul si versatilitatea pe scena. 

Cantareata care in ultimul timp s-a indreptat catre un stil muzical aparte alaturi de bandul The Lucky Charms ne-a vorbit despre ea, a dezvaluit cateva secrete de familie si ne-a impartasit planurile sale de viitor. In exclusivitate pentru cititorii Acasa.ro:

Acasa.ro: Ai oscilat intre actrita si cantareata, iar in muzica ai oscilat intre mai multe stiluri. Cine este cu adevarat artista Aylin?
Aylin:
Sunt un om in continua cautare de sine. Stiti ca la intrararea la oracolul de la Delphi s-a gasit o inscriptie pe care scria "Cunoaste-te pe tine insuti" si un pic mai jos "Nimic prea simplu". Ce vreau sa zic este ca mi-e greu sa-ti raspund cine sunt ca artist, pentru ca artistul se confunda cu omul, iar omul Aylin se cauta in personajele pe care le joaca si in muzica pe care o canta. Nu oscilez intre ele, le practic pe ambele pentru ca ma fac sa ma simt bine. In ele sunt eu.

Esti nascuta la mare. Vacanta ta preferata unde este? Ce-ti place sa faci in vacanta?
Sa privesc norii, sa le admir formele si sa ii vad cum se misca si dispar si altii vin dupa ei. Vacanta pentru mine este afundare in senzualitatea lui "dolce far niente". Oriunde pot face asta este absolut minunat. Mai sunt si vacantele de descoperire a unui loc cu totul nou pentru mine si atunci devin o exploratoare curioasa cu aparatul in mana. :)

Cand nu esti pe scena, care sunt indeletnicirile tale preferate?
Cand nu sunt pe scena ma gandesc ce ar trebui sa fac pentru a fi din nou pe scena. 

Stim multe despre artista Aylin. Ce secrete ne poti spune despre omul Aylin?
Cum spuneam mai inainte, omul Aylin traieste pentru a invata, pentru a afla cine este. Cred ca artistul Aylin e mult mai interesant decat omul. Uite ca m-ati facut sa vorbesc despre mine la persoana a treia...

Ce planuri ai in viata ta personala? Se anunta o extindere a familiei in curand?
Am renuntat sa mai fac planuri. Extinderea e foarte dorita, o asteptam. 

Esti foarte apropiata de sotul tau. Cum v-ati cunoscut? Cum va alintati? Ce va place mai mult sa faceti impreuna?
Ne-am cunoscut la un concert si n-am mai plecat unul de langa celalalt. De fapt asta e una dintre ocupatiile mele preferate. Sa stau langa el, sa-l privesc, sa-l miros si sa-i ascult respiratia.

Care este secretul relatiei voastre? 
Ne iubim si ne respectam unul pe celalalt. Ne luam la misto daca e cazul, ne spunem adevarul ca sa evoluam mereu. Nu sunt secrete, sunt lucruri de bun simt.

Care este cea mai draga amintire de familie? 
Imi amintesc cele trei zile de nunta in care turcii si romanii au dansat si au mancat impreuna in cinstea noastra devenind astfel o singura familie. :) Am multe amintiri frumoase legate de nunta. De exemplu, cum a vrut mama sa ma surprinda intinzand un "covor" rosu la intrarea in bloc, in Constanta. Desigur ca nu am fost incantata, dar atat de mandra era de ideea ei ca avem cateva poze si de la "covorul" rosu.

Un nou album in curand? Unde te vom gasi in urmatoarele luni?
In prezent lucram la urmatorul album. Cred ca la anul va fi gata. In perioada imediat urmatoare ma veti putea vedea si asculta in concertele Aylin & The lucky charms din cadrul festivalului "Jazz'n Foisor". Urmeaza Parcul Cismigiu pe 17 august si parcul Kiseleff pe 24 august.

Spune-ne ce crezi despre piata muzicala din Romania. Este prea comerciala? cum vezi festivalul Jazz'n Foisor in aceste conditii? Piata muzicala de mainstream din Romania fuctioneaza dupa ce cred cei putini ca asculta cei multi. Si asta e absolut in regula pentru ca asa se intampla oriunde in lume. Mi se pare insa in continuare incredibil cum un artist "x" are concerte doar pentru ca a aparut la "y" emisiune sa vorbeasca despre divortul "z cu w"... In acelasi timp, nu cred ca a fi comercial este un lucru rau. Multe din evergreenuri au fost "comerciale" la vremea lor. Ca dovada le cantam inca. Ca un artist sa se poata sustine are nevoie ca partea comerciala a produsului sau sa functioneze. Avem foarte multi compozitori si producatori foarte creativi si este in interesul tuturor ca lucrurile sa mearga si Romania sa atraga atentia si in strainatate. In contextul acesta, "Jazz'n in Foisor" este pur si simplu o alternativa de a-ti petrece timpul liber ascultand ceva ce nu auzi oriunde, de care nu te lovesti peste tot. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului