Vedete din Romania

#Lidia Tudor consilier parlamentar #Lidia Tudor #vedete intern #corneliu vadim tudor #showbiz

Fata lui Vadim incepe munca de la 1 octombrie. Ce salariu va avea!

La cateva zile dupa decesul lui Corneliu Vadim Tudor, impresionat de tragedia prin care a trecut familia acestuia, senatorul Haralambie Vochitoiu i-a oferit fiicei celei a mari a Tribunului, Lidia Tudor, un postul de consilier parlamentar. Desi initial nu era interesata, iata ca Lidia urmeaza sa inceapa munca de la 1 octombrie. 

 

Potrivit Romania TV, tanara va avea un salariu de circa 2000 de lei brut si va incepe munca de la 1 octombrie.

Pana luni, cand va semna contractul, Lidia trebuie sa se hotarasca daca va lucra la documentare (unde trebuie sa puna legile vechi in acord cu proiectele noi ale parlamentarilor) sau la redactare.

 

"Sotia lui Corneliu Vadim Tudor a spus ca si-ar dori un loc de munca pentru fete. Am decis, in urma unei discutii cu doamna si cu fetele, ca de luni incolo, una dintre fiice, care doreste, sa fie consilier parlamentar. Va fi angajata la cabinetul meu senatorial. Sunt convins ca tot bagajul genetic al lui Vadim Tudor s-a transmis si catre fete. Una dintre ele vor avea un loc de munca in Senatul Romaniei", a declarat la Romania TV parlamentarul Haralambie Vochitoiu in urma cu aproape o saptamana.

 

"Deocamdata nu stiu daca o sa accept oferta de consilier parlamentar. Am primit mai multe oferte de munca, dar trebuie sa ma gandesc bine pana sa iau o decizie.

Tatal meu nu si-a dorit pentru mine sa intru in politica si nici eu nu-mi doresc sa intru vreodata in politica, din cauza experientei pe care a avut-o el in politica si din cauza faptului ca politica din Romania nu este un domeniu in care eu sa intru. Nu am ce cauta acolo. Politica nu este pentru mine", a declarat Lidia, fiica cea mare a lui Vadim.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare