Vedete din Romania

#florin piersic jr #femei #aniversare #relatii #angela similea

Femeile din viata lui Florin Piersic

Indragitul actor Florin Piersic, care si-a sarbatorit ieri, 27 ianuarie, cea de-a 77-a aniversare, a fost considerat in tinerete unul dintre cei mai atragatori barbati din Romania. Rolurile emblematice din peliculele "Margelatu" sau "Haiducii" l-au adus pe marele actor in atentia doamnelor si domnisoarelor vremii care, de multe ori, l-au comparat cu starul francez Alain Delon.

Nu este de mirare ca, in asemenea conditii, Florin Piersic a cautat sa se bucure in permanenta de compania celor mai frumoase femei ale timpului.

"Mi-au iesit in cale multe femei frumoase si mai toate imi placeau. Plecam mult de-acasa pentru filmari, repetitii, turnee, ma indragosteam cand de una, cand de alta, starneam intrigi si gelozii, dar niciodata n-am vrut sa fac pe cineva sa sufere", a marturisit actorul.

Florin Piersic a fost casatorit de trei ori si are doi fii, insa i-au fost atribuite si alte relatii celebre. Iata care sunt cele mai importante nume feminine care au marcat viata amoroasa lui Florin Piersic.

1 Tatiana Iekel

In urma cu 53 de ani, Florin Piersic s-a indragostit de o colega de breasla, actrita Tatiana Iekel, si, dupa numai doi ani de relatie cei doi deveneau sot si sotie. In urma acestui mariaj s-a nascut primul fiu al lui Florin Piersic, Florin Piersic Jr. (44 ani).

2 Anna Szeles

Povestea de iubire dintre Florin Piersic si Anna Szeles s-a desfasurat intre 1975-1985, iar cei doi au avut de asemenea un fiu impreuna, Daniel (37 ani).

Ambii actori au recunoscut ca s-au despartit din cauza distantei, deoarece Anna Szeles lucra in Cluj, in vreme ce Florin Piersic statea in cea mai mare parte a timpului la Bucuresti.

Totusi, actrita considera ca mariajul sau cu actorul Florin Piersic a avut de suferit si din cauza Angelei Similea, care forma in acea perioada un cuplu artistic cu Florin Piersic.

De cealalta parte, Florin Piersic sustine ca fosta sa sotie l-a parasit intrucat si-a dorit sa se dedice mai mult vietii profesionale.

3 Angela Similea

Nici Angela Similea, nici Florin Piersic nu au recunoscut vreodata ca intre ei ar fi existat mai mult decat o relatie profesionala, dar fostii lor parteneri de viata par convinsi ca cei doi au trait o idila.

4 Anna (Ani) Piersic

In 1993, dupa o relatie de 7 ani, Florin Piersic s-a casatorit cu Anna Torkiev, originara din Cluj. Cei doi s-au cunoscut in timpul unei calatorii cu avionul, conform spuselor actorului.

"Imi iubesc nevasta, ea stie asta, si atunci lucrurile se simplifica mult, chiar daca nu suntem tot timpul, zi de zi, impreuna", povestea acum cativa ani artistul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare