Vedete din Romania

#sarah proda #fiica anamaria prodan #anamaria prodan

Fiica Anamariei Prodan, reactie uluitoare dupa escapada tatalui sau in Grecia

Sarah, fiica Anamariei Prodan din casatoria cu fostul baschetbalist Tibi Dumitrescu, a rabufnit in scandalul divortul parintilor sai. Tanara a facut afirmatii extrem de dure la adresa femeilor care se perinda pe langa Laurentiu Reghecampf.

 

"Nu vom mai accepta de acum niciodata femei prostituate, femei usoare, femei oribile de factura joasa , femei care sunt cunoscute ca ‘Guri de Aur’ , de canal de aerisire, femei care au porecle Londra sau Dubai, femei care sunt platite pentru calitati orale (n.r. – vorbesc mult si frumos) cu cateva sute de euro, femei care se indragostesc subit de barbati cu bani dupa ce s-au indragostit de toti barbatii din Romania si nu numai :)!”, a spus Sarah Dumitrescu, potrivit capital.ro.

"Toate astea ce intra in aceasta categorie. Rad cu prietenii lui Laurentiu si spunem ca merita batute cu biciul ud! La fel si barbatii care cred in asa gunoaie merita sa fie pusi pe cruce rastigniti, ca sa nu isi mai bata joc de familiile lor si sa nu mai aduca suferinta copiilor lor.

Deci, tatal meu Laurentiu asta mi-a spus: Niciodata sa nu te uiti la un barbat care isi chinuie familia. O dezonoreaza, nu te respecta, te batjocoreste, pleaca de nebun pe strazi, a mai spus Sarah Dumitrescu. Doar nu credeti ca Laurentiu lua gura de canal in masina familiei. Pentru ca la noi nu e a mea a mamei sau a tatalui. Totul este al nostru. Al familiei. Tatal meu a fost cu fratele meu sa se roage in Grecia. Orice gura de canal, daca era pe acolo era sa culeaga resturile de pe masa tatalui meu”, a mai spus ea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului