Vedete din Romania

# anda adam fiica # anda adam scandal #anda adam

Scandalos: Fiica Andei Adam in varsta de 3 ani, surprinsa cand bea bere pe plaja. Prima reactie a vedetei

Cateva imagini surprinse cu fiica Andei Adam in varsta de 3 ani cand bea bere dintr-o cutie alaturi de tatal si mama ei la plaja au creat rumoare. Toata lumea a sarit in capul vedetei acuzand-o ca isi lasa fetita sa consume alcool.

Imediat insa ce aceste imagini au fost facute publice, sotul vedetei a facut cateva precizari. Sotul Andei Adam a explicat ca nu ar face asemenea lucru si ca acea cutie era goala. Continutul il consumasera ei si nu era niciun pericol.

“Cutia era goala. Goala! Daca ar fi fost plina nu ar fi stat acolo. Eu am baut o bere si am uitat sa arunc cutia goala la cos. Stiam ca acea cutie este goala si nu prezinta niciun pericol pentru fetita noastra, asa ca am stat linistiti.


Pe de alta parte, daca lasam lucrurile serioase la o parte, trebuie sa stiti ca orice fetita isi baga degetele in berea tatalui. Da, da, s-au facut studii. Am vazut un reportaj pe aceasta tema. Asa ca gestul lui Evelin este firesc. Toti copiii fac asa, important este ca noi, parintii, sa fim atenti si sa nu lasam anumite lucruri la indemana lor”, a explicat Sorin Andrei, sotul Andei Adam.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare