Vedete din Romania

#mancare #anda calugareanu #ioana tufaru

Fiica Andei Calugareanu: "Furam mancare!"

Ioana Tufaru este condamnata de apropiatii Andei Calugareanu pentru stilul ei de viata si pentru ca si-a dezamagit mama. In urma declaratiilor facute in urma cu doua zile de tanara, aceasta este pe de o parte compatimita, pe de alta acuzata ca isi traieste viata intr-un fel iresponsabil.

In urma cu doua seri, Ioana Tufaru, fiica Andei Calugareanu aparea la “Happy Hour” unde povestea despre problemele financiare pe care le are si greutatile pe care le intampina in viata. Ea spunea ca are datorii mari la intretinere si se afla in pericol de a ramane fara casa din aceasta cauza.

Mai mult, Ioana a dezvaluit faptul ca are peste 150 kilograme din cauza problemelor cu glanda tiroida, aceleasi probleme impiedicand-o sa munceasca. Ea a recunoscut ca este delasatoare si ca nu face eforturi prea mari pentru a-si imbunatati nivelul de trai, dar crede ca lipsa de motivatie este cauzata de singuratate. "Am tot amanat inscrierea la liceu. Sunt o persoana delasatoare si probabil acest lucru se intampla din cauza singuratatii. Nu am prieteni", a declarat Ioana, miercuri, in cadrul emisiunii Happy Hour de la Pro TV.

Declaratiile tinerei au starnit reactia prietenilor mamei ei, care au povestit lucruri din copilaria Ioanei. Alexandru Arsinel, unul din prietenii Andei Calugareanu a povestit despre cat de mult a suferit artista din cauza problemelor pe care aceasta le avea cu fiica sa, pentru ca era un copil problema, nu o asculta si manca pe furis.

"Isi iubea foarte mult fata, dar era dezamagita pentru ca s-a luptat foarte mult sa nu se ingrase sa mearga la scoala. A suferit mult si a iubit-o mult. Un copil destept, dar labil care nu a putut sa-si gaseasca un echilibru", a spus Arsinel, intr-o interventie telefonica.

In urma acestei interventii, tanara a recunoscut ca fura alimente din frigider atunci cand mama ei nu era atenta. "Nu mai stiu daca furam bani, dar mancare furam" a declarat fiica Andei Calugareanu, citata de Libertatea.

Citeste si:

Fata Andei Calugareanu risca sa fie data afara din casa

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare