Vedete din Romania

# andreea marin copil # andreea marin fiica #andreea marin

Fiica Andreei Marin, probleme mari de sanatate

Andreea Marin a facut recent marturisiri dureroase despre fiica ei. Realizatoarea TV a dezvaluit ca la nastere fetita ei Violeta a avut o problema de sanatate, care a ingrijorat-o foarte tare.

Violeta s-a născut cu laba piciorului în interior. Ca doi părinţi responsabili,  Andreea Marin şi Ştefan Bănică Jr., au solicitat ajutorul unor specialişti, iar în jumătate de an problema a fost depăşită.

”Există mulţi copii care se nasc cu mici probleme sau mai mari probleme de sănătate. În cazul Violetei, ea era prea lunguţă în burtica mamei şi s-a născut cu laba piciorului spre interior, ar fi avut mari probleme de mişcare ulterior dacă nu făceam această recuperare. Până la şase luni am făcut recuperare în apă, acasă. Cred că a fost determinant lucrul acesta, nu doar pentru faptul că acum merge corect, ci şi pentru faptul că astăzi este în apă ca peştele", a spus Andreea Marin, potrivit Viva.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare