Vedete din Romania

# anamaria rosa insarcinata #sarcina anamaria rosa #Anamaria Rosa #fiica Aurelian Preda #Aurelian Preda

Fiica lui Aurelian Preda, primele declaratii despre sarcina

Anamaria Rosa, fiica fostului cantaret de muzica populara, Aurelian Preda, a avut o aparitie socanta la parastasul de un an al tatalui sau. Toata lumea a fost uimita de rochia larga pe care aceasta a purtat-o si unii chiar au felicitat-o pentru sarcina.

Vestea ca Anamaria Rosa este insarcinata a facut furori printre cei prezenti la parastas dar si in presa romana.

Adevarul este insa altul. Tanara a luat foarte multe kilograme in plus. Aceasta a negat informatia ca este gravida, sustinand ca momentan nu isi doreste un copil. Anamaria Rosa a ajuns sa cantareasca peste 60 de kilograme.

"La parastas toata lumea ii zicea ca s-a ingrasat, dar tot frumoasa este. Anamaria are tendinta de ingrasare, si daca nu tine un regim alimentar echilibrat nu va reusit sa aiba kilogramele dorite. Ea spune ca are 60 si ceva de kilograme si ca la inaltimea ei… e mult. A luat peste 10 kilograme in greutate. Atat de grasa n-a fost pana acum, asa spune. Dar e inca in crestere, in plus, e posibil sa fi acumulat kilograme si pe fond nervos, sa-si fi dat organismul peste cap dupa suferinta prin care a trecut, cand tatal ei a murit. Pana acum nu a tinut diete, dar a inceput sa fie complexata ca mai multa lume ii spune ca e grasuta. In plus, nu ii prea mai vin hainele pe care le detine. Vrea sa se apuce de cure de slabire, momentan e la stadiul in care se informeaza si se intereseaza despre diete", sustin surse din anturajul fiicei lui Aurelian Preda, potrivit wowbiz.ro.

Sursa foto: youtube.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului