Vedete din Romania

#concert brenciu #copii brenciu #alice brenciu #horia brenciu

Fiica lui Brenciu, rezultate slabe la Capacitate. Liceul privat la care a inscris-o are costuri uriase!

Trei fiice are Horia Brenciu, insa doar una este naturala, celelalte doua fiind "adoptate" de artist in urma relatiei pe care o are cu Alice, mama lor. Una dintre fiicele vitrege a sustinut examenul de Capacitate, insa rezultatele obtinute sunt mediocre. Din toamna, va fi eleva la un liceu privat extrem de scump.

 

6,45 a fost nota obtinuta de Maria la matematica la Testele Nationale. Nota la limba romana – 8,35 – a fost cea care i-a mai saltat putin media, obtinand in final 7.40. Cu o astfel de medie nu este admis niciun elev la liceele bune din Capitala, insa la Scoala Europeana Bucuresti, acolo unde studiile sunt platite cu bani grei de catre parinti, notele la evaluari nu prea conteaza.

Pe principiul "orice cioara isi lauda puiul", Alice Brenciu s-a aratat extrem de incantata de rezultatele obtinute de fiica sa. "Fata mea minunata! Sunt foarte mandra de tine, Maria! Azi am plans de bucurie… S-a prezentat bine la Capacitate!! Nu e numai cantareata si actrita, e si «matematiciana»", a spus sotia lui Brenciu, potrivit wowbiz.ro.

7.000 de euro este taxa de scolarizare pentru clasa a IX-a la scoala unde a fost admisa tanara. La acesti bani se mai adauga si alte cheltuieli precum cele legate de manuale sau de transportul catre scoala, astfel ca familia Brenciu va trebui sa scoata an de an din buget in jur de 10.000 de euro. N-ar parea insa un efort financiar prea mare daca tinem cont ca, potrivit presei tabloide, o suma asemanatoare reuseste Horia Brenciu sa obtina de pe urma unui singur concert din seria celor pe care le sustine de Craciun.

Horia si Alice s-au casatorit anul trecut, in mare secret. Cantaretul si producatoarea tv au avut parte de o ceremonie restransa.

Sursa foto: cancan.ro, kankan.md

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului