Vedete din Romania

#fiica Teo Trandafir #maia trandafir #teo trandafir

Fiica lui Teo Trandafir, de nerecunoscut

Fiica lui Teo Trandafir, Maia, a implinit 16 ani pe 9 mai. Este complet schimbata, o adevarata domnisoara. Prezentatoarea TV este foarte mandra de fiica ei.

„Poza asta am facut-o din dorinta de a-i arata Maiei cata frumusete vad eu, in fiecare zi a vietii mele. Prietena, profa de coolness si confidenta”, a fost descrierea lui Teo Trandafir in dreptul unei imagini cu fiica ei.

Maia posteaza foarte rar pe contul ei de Instagram. Cel mai des, o putem vedea in postarile celebrei sale mame.

Sa fii fiica lui Teo Trandafir, mai ales adoptata, nu e mereu cel mai usor lucru de pe pamant. Asta a povestit si Teo Trandafir, intr-un interviu, in trecut.

„S-a nascut asa, nu percepe altfel. Chiar o intreba o tipa cum e sa fii fata lui Teo Trandafir, si eram si eu de fata si mi-am dat seama ca nu imi pusesem problema atat de serios pe cat ar fi trebuit. si i-a explicat doamnei respective ca sunt avantaje, dar si dezavantaje, faptul ca tu trebuie sa demonstrezi mai mult decat altii, ca tu trebuie sa fii mai putin contestabila, pentru ca se presupune ca tu esti fata lui Teo Trandafir si ca tie ti se cuvin anumite lucruri.

E ca la mine cu examenul de sofer. Cand am dat eu examenul pentru permis, m-au tinut mult mai mult decat pe ceilalti concurenti, pentru ca eram doamna Teo si in spatele meu era o masina de Politie.

M-au dus pe un traseu pe care mergea toata lumea, doar ca m-au tinut mult mai mult, tocmai ca sa se asigure ca doamna Teo nu face porcarii”, povestea atunci Teo Trandafir pentru revista Viva!.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului