Vedete din Romania

# marina scupra fiica # marina scupra moarte #marina scupra

Fiica Marinei Scupra, mesaj foarte rece dupa moartea mamei sale. Nu isi mai vorbeau de ani

Cantareata Marina Scupra a murit cu sufletul neimpacat. Artista nu mai vorbea cu fiica ei din prima casatorie de ani buni.

Marina Scupra a fost casatorita cu compozitorul Dan Dumitriu, cu care a avut doi copii, un baiat si o fata, Antonia si Dragos. Fiica artistei a fost insa crescuta de tatal ei, iar baiatul a ramas la ea. Relatia celor doua nu a mai fost apropiata, iar Antonia isi iubeste tatal enorm, dupa cum se vede in mesajele si imaginile pe care tanara le posteaza pe o retea de socializare.

Fiica sa din prima casatorie, Antonia, nu a mai vorbit cu ea de ani buni. Nici la imormantarea nu a venit.

In schimb, tanara a scris un mesaj pe pagina sa de Facebook cand a aflat tragica veste. „Azi este o zi trista... Desi nu ne-am mai vazut si nu ne-am mai vorbit de ani... itii mulţumesc ca mi-ai dat viata! Drum bun si Dumnezeu sa te odihneasca iîn pace, Marina Scupra!”, a scris pe reteaua de socializare Antonia, fiica artistei, fara a pomeni cuvantul „mama” nicaieri în postarea ei.
 

Fratele Antoniei insa, Dragos, a avut o relatie speciala cu mama sa. Dar si cu tatal vitreg, voleibalistul Claudiu Pitigoi, alaturi de care a fost alaturi in aceste clipe grele.

Marina Scupra avut doua mariaje, primul cu compozitorul Dan Dimitriu si al doilea cu voleibalistul Claudiu Pitigoi. Primii fiori ai iubirii i-a simtit la 15 ani, cand s-a indragostit de Dan Dimitriu, mai mare decat ea cu 20 de ani. Cei doi s-au cunoscut in culisele Festivalului de la Mamaia, in anul 1983, unde a interpretat piesele “Joc de copii” si “Buna seara, tara mea”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare