Vedete din Romania

#Kim Nicoleta Luciu # Nicoleta Luciu copii #vedete intern #showbiz #nicoleta luciu

Fiica Nicoletei Luciu, grav bolnava. “Singurul lucru peste care nu pot sa trec este moartea”

Desi departe de agitatia din Capitala, Nicoleta Luciu nu are timp sa se plictiseasca la Miercurea Ciuc, acolo unde s-a mutat impreuna cu familia sa de aproape un an. Cei patru copii o tin mereu in priza, ea fiind cea care se ocupa de alimentatie, educatie si sanatatea micutilor, care sunt extrem de fragili!

“Singurul lucru peste care nu pot sa trec este moartea. Panica nu am avut, pentru ca pic tot timpul in picioare. stiu ce trebuie sa fac. Eu ma internez cu ei, eu ii tin atunci cand li se preleveaza sange. Am avut un moment greu. Anul trecut, Kim a avut o forma de enterocolita. Nu stiam daca o sa mai scape. Cinci zile nu a mancat si nu a baut nimic. A stat numai pe perfuzii. A slabit 3 kilograme in cateva zile. Am ajuns cu ea acasa, ziceai ca e somaleza. Chiar si atunci am incercat sa-mi pastrez calmul. Si acum de doua luni nu dormim aproape deloc noaptea. Doi au laringita in acest moment. Din cauza diferentelor de temperatura foarte mari intre noapte si zi de la Mirecurea Ciuc apar tot timpul virusuri noi”, a marturisit Nicoleta Luciu la Antena Stars.

Vedeta tv a povestit ca de cand s-a mutat la Miercurea Ciuc sta mai putin in trafic si petrece mai mult timp cu copiii. “In vacante au 6 mese pe zi, iar in timpul gradinitei si scolii cate patru. Venim acasa mancam, mergem la optionale, ne intoarcem si mancam, apoi mergem in parc, iar mancam, si apoi se culca. De la ora 20.00 am si eu timp sa scriu pe blogul pe care l-am lansat. in orele astea libere, pot face tot ce-mi trece prin cap cu copiii mei. Ne urcam in copaci, aruncam cu pietre, jumulim iarba, omoram furnici”, a marturisit Nicoleta Luciu. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare