Vedete din Romania

#adolescenta #alexandru arsinel #iubit #Andreei Esca

Fiul cel mare al lui Alexandru Arsinel a fost iubitul Andreei Esca

Bogdan, fiul cel mare al actorului Alexandru Arsinel, a avut in adolescenta o relatie cu prezentatoarea Andreea Esca. Informatiile au fost dezvaluite chiar de catre celebrul actor de revista, in cadrul unui interviu pentru publicatia ring.

"Da, asa e, au fost impreuna in perioada liceului. Niciodata n-am comentat relatiile copiilor mei, dar tot ce pot spune e ca erau doi copii frumosi", a declarat Alexandru Arsinel.

Actorul a povestit ca tinerii formau un cuplu frumos, mai ales ca Bogdan era vedeta la baschet, iar Andreea Esca primise titlul de Miss in liceu.

Andreea Esca si fiul lui Alexandru Arsinel au trait o frumoasa poveste de iubire pe toata perioada liceului, din clasa a IX-a pana intr-a XII-a. La un moment dat, prezentatoarea TV a dezvaluit care au fost calitatile care au atras-o la primul sau iubit si a subliniat ca "el era unul dintre cei mai buni baschetbalisti si dansa foarte bine". Totusi, vedeta nu a precizat niciodata ca Bogdan Arsinel a fost prietenul sau din adolescenta.

Sursa foto: cinemagia.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare